Digidexo.com

Herbal Cures for Pinworms

Herbal Cures for Pinworms


Pinworms er små tarmparasitter som ligger i den øvre delen av tykktarmen. Disse smittsomme ormer er ofte funnet i små barn, men det er ikke uvanlig å finne dem hos voksne også, spesielt hvis deres barn blir smittet. Det er viktig å bli kvitt pinworms når du er klar over at de er til stede fordi hvis venstre ubehandlet de kan føre til en rekke andre medisinske problemer.

Symptomer på pinworms

I tilfeller der det er bare en mindre infeksjon av pinworms, kan det ikke være noen symptomer til stede av parasitten. Etter hvert vil imidlertid smitten forverres og pinworms vil gjøre seg kjent.

Det vanligste symptomet på en Barnemark infeksjon er intens kløe rundt endetarmsområdet. Dette kløe er vanligvis mer intens om kvelden, noe som er grunnen hos barn infeksjonen kan gå ubemerket i noen tid. Når barnet sover, de er ofte uvitende de er kløe i anus, som er foreldre.

Når tilstanden intensiveres, kan det ofte føre til symptomer på sengevæting, irritabilitet, tap av matlyst, kvalme, oppkast og i alvorlige tilfeller blindtarmbetennelse.

Herbal Cures for Pinworms

Før du starter noen form for naturlig behandling for pinworms, bør du først bli testet for parasitten å sørge for at du eller barnet ditt er en bærer. Symptomer på pinworms er lik andre helsemessige forhold og gjøre en korrekt diagnose er avgjørende for riktig behandling.

Når du har blitt riktig diagnostisert med pinworms, er det en rekke naturlige, urte behandlinger som kan brukes med hell for å bli kvitt pinworms helt.

Svart valnøtt er veldig kraftig for å fjerne mange typer innvollsparasitter. En sterk anstrøk av svart valnøtt konsumert daglig vil bidra til å fjerne pinworms på kort tid.

Hvitløk, forbrukes frisk og brukes i stikkpille form, vil også bidra til å drepe innvollsparasitter og fjerne dem fra kroppen.

Høy kvalitet rå nellik kan brukes til å lage en te eller brukes i kapsler for en urte parasitt kur. Ikke prøv å bruke nellik du måtte ha i ditt kjøkken spiskammer for matlaging, da disse mangler de næringsstoffene som trengs for å fjerne parasitten.

Grapefruktkjerneekstrakt er også nyttig i å virke som en anti-parasittiske. Legge til bare noen få dråper av denne ekstrakt er bra for å fjerne parasitter. Det har ikke den beste smaken, men dette kan lett bli rettsmidler ved å legge en teskje eller to av honning i vann. Konsumere minst 2 til 4 kopper denne blandingen en dag og pinworms vil bli borte på et blunk.