Digidexo.com

Hva er tegn på en person sniffet narkotika?

Hva er tegn på en person sniffet narkotika?


Drugs meste brukte gjennom fremgangsmåte for sniffing er kokain og sprekk. Disse svært vanedannende stoffer er grunn til alarm i familiemedlemmer og venner av narkotika misbruk. De vil endre humør og følelser av den avhengige personen og kan føre til belastning på relasjoner. Det er viktig å kjenne tegn på noen som er sniffing narkotika for å gripe inn og hjelpe ham gå videre i livet.

Økt energi

Noen som bruker kokain mye vil utvise ekstrem energi, særlig etter at han nettopp har brukt stoffet. Han vil bli pratsom og vises veldig fokusert og våken. Dette avhenger også av hvor raskt og enkelt det kokain absorberes inn i hans system. Jo sterkere dose, desto mer energisk han vil dukke opp. Hvis dette ikke er typisk for den personen, er dette et tegn på at han kunne bli sniffing narkotika.

Moody

Som narkotika misbruk fortsetter sniffing narkotika over tid, vil hun dukke humørsyk. Den euforiske, energisk følelse hun har når hun først ta narkotika vil begynne å avta, noe som fører henne til å føle seg irritabel og gretten. Dette er grunnen til at du vil legge merke til uvanlige humørsvingninger i personen. Når stoffet er først brukt, utgivelser det kjemiske humør enhancers, som for eksempel serotonin, men som den personen høye begynner å visne, den kjemiske går med det, slik at personen til å føle seg deprimert eller "ned".

Nedgang i Appetite

Som sniffing narkotika reduserer energinivå, vil hans appetitt avta. Dette er ofte forbigående og kommer med høy, men hvis personen ved hjelp av medikamenter nok, kan vekttapet også være potensielt skadelig. Hvis du har mistanke om noens misbruker narkotika, se å se om han er å spise normalt eller å miste vekt, sammen med å se etter andre mulige tegn.

Uforsiktighet

Hvis du oppdager at din kjære er å ha tilbakevendende livet problemer, kan hun være sniffing narkotika. For eksempel, hvis hun har flere juridiske spørsmål, å bli involvert i kriminalitet, uansvarlighet på hennes arbeidsplass, eller problemer i relasjoner, kunne en narkotikaavhengighet være den grunnlegg problemet til disse problemene. Ta oppmerksom på adferd som ikke er forenlig med den personen som normalt.