Digidexo.com

Probiotiske Foods for Kids

Probiotika kan være en sunn og trygg måte å forbedre barnas fordøyelse og bekjempe infeksjoner. Serverer barn med matvarer som inneholder probiotika sikrer at de får fordelene av levende og aktive kulturer. Selv kresen eaters kan finne mat som inneholder probiotika som vil glede deres gane.

Historie

Mat som inneholder probiotika har vært stifter av asiatiske dietter for hundrevis av år, sier SoyInfo.com. Gode ​​kilder til probiotika inkluderer yoghurt, miso, soya, og gjæret og ugjæret melk. Sørg for å kjøpe yoghurt som inneholder "levende og aktive kulturer," advarer WhatToExpect.com, og ikke er for høy i sukker.

Fordeler

Probiotika kommer fra to grupper av bakterier som kalles Lactobacillus og Bifidobacterium. De er levende mikroorganismer som er bra for barnas kropper, sier WhatToExpect.com, og holde barnas fordøyelseskanalen fungerer bra. Spise probiotiske matvarer bidrar til å opprettholde et sunt og sterkt immunforsvar, melder SoyInfo.com. Det beskytter også de gode bakteriene i barnas tarmen, som er nøkkelen til å unngå gjær infeksjoner.

Typer

Pickles og surkål inneholder probiotika opprettet under beiseprosessen. Tangy vanlig yoghurt forsyninger probiotika gjennom sin levende og aktive kulturer. En annen probiotika kilde er tempeh, en gjæret soya produkt. Ifølge SoyInfo.com, miso, som også er en gjæret soya produkt, inneholder probiotika og kan nytes av barna. Den første Probiotika nettside melder at sjokolade inneholder probiotika i et mye større beløp enn andre kilder. Forbruker 13,5 gram --- om lag en tredjedel av en candy bar --- er nok til å gi tilstrekkelige mengder probiotika.

Probiotiske Forbedrede Foods

For barn som ikke er fans av naturlige probiotiske matvarer, produsenter har trappet opp med barnevennlige produkter som har lagt probiotika. Nestle har en linje av probiotiske drikker tilgjengelig for barn, og BioGaia har markedsført en probiotiske halm barna kan bruke til å drikke sin favoritt drikke. Attune selger vegansk Wellness Barer, forsterket med probiotika.

Betraktninger

Den mest økonomiske måten å introdusere probiotika i barnas dietter er å gi dem mat som naturlig inneholder probiotika, som yoghurt. SoyInfo.com fraråder å la barn å få i seg store mengder av gjærede soyaprodukter, som de inneholder store mengder natrium. Små porsjoner en eller to ganger i uken av tempeh eller miso er tilstrekkelig til å gi probiotika. Når tilbyr pickles eller surkål til barna, vurdere å gjøre dem hjemme med barna, for å gi probiotika og kvalitetstid på kjøkkenet. Og små mengder sjokolade kan være søte, probiotiske-pakket godbiter hver gang en stund.