Digidexo.com

Hvordan få Sober fra alkohol

Alkoholisme er en farlig og alvorlig sykdom å håndtere. For de som prøver å bli edru fra alkohol, kan det være en skremmende og vanskelig prosess å gå gjennom. Lære om fremgangsmåten for å ta for å oppnå edruelighet er viktig i slik at du får den beste behandling med de beste sjansene for en vellykket utvinning.

Hvordan få Sober fra alkohol

•  Snakk med en medisinsk faglig. En medisinsk faglig kan hjelpe deg å finne den beste planen for deg avhengig av ditt nivå av avhengighet. Komme edru på egen hånd har en svært lav suksessrate, og det er derfor det er viktig å få hjelp av en profesjonell som forstår alkoholisme.

Detox fra alkohol. Detox kan være en vanskelig prosess som alkohol ikke lenger er til stede i ditt alkoholavhengig system. Abstinenssymptomer kan omfatte angst, søvnløshet, depresjon og risting og oppkast. Detox er gjort i et sykehus som kan hjelpe deg å takle ditt uttak. Det varer vanligvis én til to uker.

Finn en terapeut. Vanligvis terapi vil begynne med detox, men det er integrert mot å fortsette behandlingen etter detox, så vil du fortsatt ha en psykisk avhengighet til alkohol. Terapi kan også gjøres på en rehab anlegget for en periode Vanligvis fagfolk bistå i din detox vil også hjelpe deg setup vanlige terapitimer utenfor et anlegg.

Gå til Anonyme Alkoholikere. Mens det er mange støtte grupper der ute, har AA en høy grad av suksess når det brukes riktig. Finn møter i nærheten av deg og begynne å delta på dem regelmessig for å sikre at du har støtte for å bidra til å holde deg edru.

Reduser fristelsen. Et annet viktig skritt for å bo edru er å identifisere hvilke situasjoner vil øke sjansene for relapsing. Hvis du vet det vil være fristelsen av alkohol unngå det, hvis det er visse mennesker som du alltid drikke med deg bør avstå fra å tilbringe tid med dem. Dette er ikke å si at du vil aldri være i stand til å være rundt en person som drikker, men inntil du er sterk nok til å motstå fristelsen, ikke sette deg selv i sin vei.

Hint

  • -Komme Edru på egen hånd kan være farlig for helsen, og det er derfor det er viktig å finne støtte og hjelp.
  • -Hvis Du kjenner noen som har et problem med alkohol snakke med dem om hjelp de kan få, så jo lenger de fortsetter å drikke mer alvorlig situasjonen deres vil få.
  • Husker at dette er en generell oppfatning av å få edru, avhengig av personen behandling kan variere.