Digidexo.com

Dietter for å rense kroppen

Dietter for å rense kroppen


En rens kan hjelpe kvitte kroppen for giftstoffer, kurere avhengighet du har til salt fet mat, rydde opp huden og hjelpe deg å miste vekt. Renser kan være stor, så lenge som de er gjort på en sikker måte og for en kort tidsperiode. Detox kroppen din og få energi med en rens.

Rensing

Fasting har kommet under vurdering som en rask måte å rense. Dette er ikke en god idé for alle. Fasting drastisk senker blodsukkernivået og kan føre til søvnighet og tretthet, slik at du føler deg sulten og svimmel. Rensing i stedet består av å betale oppmerksomhet til hva du legger i kroppen din. Kanadisk bor anbefaler at du renser på en fem-dagen mandag-til-fredag ​​tidsplanen fordi foretar justeringer i helgen kan være vanskelig.

Eliminer Coffee

Imagining gi opp kaffe kan være vanskelig, men tenk hva det gjør med kroppen din: kaffe inneholder koffein som kan føre til hypertensjon eller søvnløshet. Det fungerer også som et vanndrivende, og er surt. Mange mennesker føler seg skjelven når gi opp kaffe. Du kan redusere ubehag ved å supplere med urtete. En koffeinfri grønn te har også lagt avgiftning fordeler.

Spis fargerik mat

Å spise en grønn grønnsak og en gul eller oransje grønnsaker om dagen er en god start. Jo mer fargerik en grønnsak er, jo høyere det er næringsinnholdet. Frukt og grønnsaker er også høy i fiber og fullpakket med vitaminer. Innlemme dem i kostholdet ditt som snacks eller forretter og du vil merke en forskjell med en gang.

Spis Lean Protein

Konsumere magre proteiner som kylling, fisk, eggehviter og soya. Unngå å spise rødt kjøtt i fem dager.

Drikk vann

Drikkevann hjelpemidler i eliminering av giftstoffer. Det skaper også en full følelse lenger, så du kan finne deg selv forbruker mindre mat. Drikk minst åtte glass vann om dagen.