Digidexo.com

Tegn på Chemical Dependence

Tegn på Chemical Dependence


Mange unge og gamle alike kamp med kjemisk avhengighet, som oppstår når en person ikke kan stoppe fra å bruke et stoff. Kjemisk avhengighet kan innebære en lang liste over stoffer --- alkohol, tobakk, marihuana, kokain, heroin steroider og metamfetamin, for å nevne noen. Det finnes også mange tegn på kjemisk avhengighet, noe lettere å fastslå enn andre.

Too Much Talk, Too Much Bruk

Noen av tegnene på kjemisk avhengighet er lett å få øye på, mens andre er vanskeligere. Atferd som er lett å identifisere i de som er kjemisk avhengige ville inkludere får høy eller drukket regelmessig, eller tro at de trenger å være under påvirkning av en alkohol eller narkotika for å kose seg. Noen som er kjemisk avhengig også kan presse andre til å drikke med ham, eller kan snakke mye om narkotika eller alkohol.

Mer subtile tegn

Andre tegn er ikke så lett å få øye på. Noen som er kjemisk avhengige kan starte manglende arbeid mer, eller deres jobb ytelse kan forringes. Hun kan utvise følelser ikke lagt merke til tidligere, som for eksempel depresjon eller å være suicidal. Hun kan vise en tendens til å ta unødvendige risikoer, slik som kjøring under påvirkning. Hun kan begynne å ha børster med politiet etter tidligere å være lovlydige. Hun kan begynne å lyve, særlig når det gjelder mengden av narkotika eller alkohol hun inntak. Hun kan se bort fra personlig hygiene. Antisosial atferd kan også forekomme, hvor personen skyr venner og familie.

Andre symptomer

Noen ganger symptomer på kjemisk avhengighet kan synes å indikere et medisinsk problem, slik som vekttap, tretthet, skjelvende hender og øyne som er rød kronisk. Kjemisk avhengighet kan også manifestere seg i psykiatriske problemer, for eksempel paranoia eller hallusinasjoner. Noen som er viser noen av disse symptomene eller andre fysiske problemer eller psykiske problemer, og tror han kan lide av kjemisk avhengighet bør alltid konsultere med sin lege for en riktig diagnose.