Digidexo.com

Hemp Protein Powder Nutrition

Hemp Protein Powder Nutrition


På grunn av sin naturlig høyt proteininnhold, er hampefrø en vanlig ingrediens for plantebaserte protein pulver. Det fungerer som en alternativ proteinkilde for mennesker med overfølsomhet for melkeprodukter eller soya, og er passende for en rekke spesielle dietter --- inkludert vegetarisk, vegan, rå mat og makrobiotisk. Sammen med det høye proteininnhold, hamp protein pulver inneholder et utvalg av vitaminer og mineraler.

Kalorier

Fordi produsentene har ofte ulike bearbeidingsmetoder, kalori innhold av hamp protein pulver varierer mellom merkene. Når selskaper fjerne mer av hamp er naturlig forekommende fett, de produserer protein pulver med færre kalorier. En servering av hamp protein pulver --- 2 ss. eller 30 g --- vanligvis har mellom 120-134 kalorier.

Protein

En servering av hamp protein pulver inneholder mellom 13 til 15 g protein og inneholder alle de ni essensielle aminosyrer --- lage hamp en "komplett" protein. Dessuten 65 prosent av proteinet i hamp kommer i form av edestin, en lett fordøyelig globulin som kan ha immunitetsforsterkende egenskaper.

Karbohydrater

Avhengig av merke og bearbeidingsmetoder, karbohydrat innholdet av hamp protein pulver varierer mellom 5 og 7 g. Av det, 1 g eller mindre kommer fra naturlig sukker. De gjenværende karbohydrater består hovedsakelig av kostfiber, noe som gjør hamp proteinpulver nyttig for å kontrollere og opprettholde blodsukkerfordøyelses helse.

Fat

I de fleste merker av hamp protein pulver, fettinnholdet varierer 3,5 til 6 g per porsjon, med minimal mettet og null trans fett. En porsjon inneholder også en rik tilførsel av essensielle fettsyrer og har en gunstig balanse mellom omega-6 og omega-3 fett --- som øker hjernens helse, beskytte mot kreft og bekjempe hjertesykdommer.

Vitaminer og mineraler

Fordi de fleste hamp protein pulver er minimalt bearbeidet, de beholder mange av de vitaminer og mineraler som finnes i den opprinnelige hamp frø. For noen å spise en 2000-kalori diett, inneholder en servering av hamp protein pulver 24 prosent av anbefalt daglig inntak for vitamin A, 5 prosent for kalsium, 34 prosent for jern, 38 prosent for fosfor, 75 prosent for magnesium, 33 prosent for sink, 15 prosent for kobber og 24 prosent for mangan.

Betraktninger

Noen hamp protein pulver --- spesielt flavored varianter --- kan inneholde flere ingredienser som endrer ernæringsmessig profil av produktet. For eksempel, inndampet stokk juice kan øke kalori-og karbohydratinnhold, mens tilsatt salt vil øke natrium. Les ernæring etiketten på noen hamp protein pulver før du kjøper.