Digidexo.com

Tidlig HIV Symptomer hos menn

Tidlig HIV Symptomer hos menn


Når noen har testet positivt for HIV, betyr det at han har kjøpt humant immunsviktvirus. Dette viruset er årsaken til AIDS, ellers kjent som ervervet immunsvikt syndrom, som skader en persons immunsystem, noe som gjør det vanskeligere å bekjempe sykdommer og sykdommer. Hanner kan vise symptomer på svært utbruddet av tilstanden.

Fever

En av de mest vanlige tidlige symptomer HIV, det være seg mann eller kvinne, vil innebære en viss grad av feber. Denne spesielle symptom manifesterer vanligvis kort tid etter smitte, alt fra to til fire uker, og forsvinner akkurat som alle andre forkjølelse eller influensa. Feber er vanligvis mild i naturen, kjører et sted rundt 100-101 grader F.

Hodepine

Ofte vil en mann med HIV finne at feberen vil bli ledsaget av periodiske episoder av mild til moderat hodepine. Disse hodepine vil være akkurat som alle andre hodepine du har kanskje allerede møtt i livet ditt, og vil svare på ibuprofen, paracetamol eller aspirin.

Hovne kjertler

En annen ganske vanlig symptom av HIV i mennesker, er en viss mengde av hevelse eller betennelse i ett eller flere av de lymfekjertler i kroppen. Han kan merke en kjertel i halsen, armhulen eller lysken har blitt litt hoven, hevet og fast. Mesteparten av tiden, vil dette hevelse eller betennelse ikke ta noen form for smerte eller ubehag i kjertelen, selv ved berøring, og er ofte forvekslet med en annen sykdom.

Fatigue

Mange menn nylig smittet med HIV merke en endring i deres nivå av energi eller utholdenhet, blir uforklarlig trøtt eller sliten mer enn normalt. Fysisk trening kan påvirke dem annerledes. De kan føle seg litt mer sliten etter en dag på jobb.

Utslett

Noen ganger vil et tidlig symptom på HIV-ene i form av en enkel utslett som ser ut som flekker av hud som er litt misfarget fra andre områder. Utslettet kan dukke opp, og det vil vanligvis forsvinne innen en uke til en måned etter at den først ble utviklet.