Digidexo.com

Vitadil 5A Hair Gjengroing Treatment

Vitadil 5A Hair Gjengroing Treatment


Vitadil 5A er en aktuell Etterveksten behandling for menn som er gjort av selskapet skalp med. Dens viktigste aktive ingrediensen er minoxidil, hvorav den inneholder 5%, i henhold til publichealthforums.com. Minoxidil er et FDA-godkjent hårvekst stimulant som også brukes i en rekke andre Veksten behandlinger, slik som Rogaine. Med noen form for aktuell behandling, er det viktig å følge de spesifikke instruksjoner følger med produktet. Det er imidlertid noen grunnleggende strategier for Vitadil 5A som kan hjelpe.

Kombinere formler

Ifølge greyhairloss.com, anbefaler skalp med at for best resultat bør du bruke Vitadil 5A i kombinasjon med-ikke overraskende-to andre skalp med formler. En av disse formlene er en annen aktuell behandling kalt NutriSol-RM. Ifølge ovenfor kilden, de viktigste ingrediensene i NutriSol-RM er sannsynlige naturlig DHT-eller dihydrotestoterone blokkere, som beta-sitosterol og Palmetto. DHT er et naturlig forekommende stoff i legemet, selv om et overskudd av det kan forstyrre normal hårvekst mønstre. DHT blokkere og dermed bidra til å forhindre den fra forming. Et annet produkt som skalp med anbefaler at du bruker i kombinasjon med Vitadil 5A (og NutriSol-RM) er et hår-jevning spray kalt Cortex Enlarger. Denne sprayen gir håret ditt inntrykk av å være tykkere og fyldigere, men den trenger ikke å bidra til vekstprosessen. Du kan kjøpe alle tre formler-Vitadil 5A, NutriSol-RM og Cortex enlarger spray-i en enkelt kit. Den skalp med nettstedet påpeker at for enkelhets skyld kan du kombinere Vitadil og Nutrisol i en enkelt flaske og bruke dem på samme tid.

Stikker med det

Stikker til et regiment av å bruke en aktuell Etterveksten formel kan være vanskelig i seg selv. Når denne er forsterket med ubehagelige bivirkninger forårsaket av at formelen, øker vanskeligheten. Ifølge publichealthforums.com, kan ved hjelp av Vitadil 5A føre til hodebunnen kløe og andre irritasjon, samt en innledende økning i håravfall. Andre bivirkninger som oppstår mindre regelmessig, omfatter svimmelhet, besvimelse, brystsmerter, hevelse i hender eller føtter, vektøkning, og arytmisk hjerteslag. Alle disse bivirkningene-spesielt den innledende hårtap-kan være nedslående for Vitadil 5A brukere, og av den grunn, i henhold til ovennevnte kilde, har mange slutte å bruke før formelen hatt tid til å jobbe. Hodebunnen Med hjemmeside peker også på at det er sannsynlig, men det avhenger av din spesifikke tilstand, at enhver håret vokse ved hjelp Vitadil 5A vil til slutt falle ut når bruk er avviklet. Av disse grunner er det viktig at du holder deg til din behandlingsplan og gjelder Vitadil regelmessig.