Digidexo.com

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass

Fordeler med Pulverisert Wheatgrass


Ettersom flere folk vende seg til naturlig helse og ernæring, gjenstand for hvete gress kommer opp. Kjeden butikker som selger smoothies tilbyr ofte "skudd av hvetegress" på ganske høye priser. Folk kjører inn disse butikkene i en hast for å få deres "skutt" av wheatgrass for dagen. Wheatgrass pulver kan kjøpes på noen naturlig mat butikk. Å få to eller tre doser av hvete gress om dagen har store helsemessige fordeler. Denne artikkelen er for de som er seriøse om å få de virkelige fakta om wheatgrass snarere enn "kjepphest" forklaringer.

Naturlige Fordeler med Wheatgrass

Når noen mennesker snakker om å ta en "shot av hvetegress," de ofte vil si at det gjør dem føles bra og gir dem energi. Når presset til å forklare hva den gjør, vil de si at det "renser ut systemet". Denne "rykter" Svaret er åpenbart ikke god nok. Bare å si at hvete gress inneholder antioksidanter ikke kommer nær til å beskrive avgiftende og helbredende effekter av hvete gress.

Fordøyelsessystemet

Faktisk hjelper hvetegress for å gjenopprette riktig pH balanse i fordøyelsessystemet. Denne balanse mellom syre og base som holder den riktige syrenivået er viktig for å holde den riktige balansen av bakterier i tarmkanalen. Hvis det er for mye "dårlige bakterier," dette bakterier produserer giftstoffer som er absorbert i blodet og går i hele kroppen, og bidrar til mange langtidssyke og selv påvirker mental helse. Det er for mye vekt i Amerika på protein i kosten. Dette overflødig protein forblir i tarmen. De "dårlige bakterier" strømmer på den. Overforbruk av antibiotika kan produsere den andre slags ubalanse ved å drepe av for mye av de "dårlige bakterier." Denne "dårlige bakterier" er nødvendig for å beholde de "gode bakterier" fra gjengroing. Hvis det overgrows, vil folk lider av en tilstand som kalles Candida overvekst, noe som gjør det vanskelig for kroppen å absorbere den næring den trenger fra tarmen. For mye hvitt, behandlet hvetemel, også, blokkeres tarmen og kan føre til mangelsykdommer.

Gjenopprette balansen

Wheatgrass har alkalisk i det som bidrar til å drepe av de "dårlige bakterier" ved å gjenopprette den sure nivå. Dette hemmer veksten av de "dårlige bakterier" og stimulerer veksten av "gode bakterier". Dette hjelper til å gjenopprette den riktige balanse. Generelt er hvetegress kjent for å bidra til å "rense ut" fordøyelsessystemet for å gjenopprette balansen. Dette omfatter det faktum at wheatgrass er svært høy i fiber, som er avgjørende for riktig avføring funksjon.

Immune System

Wheatgrass er en fantastisk kilde til essensielle næringsstoffer. Det styrker immunsystemet. Den har enzymer som hjelper kroppen å fordøye maten ordentlig. Den har alle de essensielle aminosyrene som er nødvendige for cellevekst. Det er en av de beste naturlige kilder til jern. Det er en rik kilde til mineraler og vitaminer inkludert folsyre og vitamin C.

God helse

Noen mennesker blande hvetegress pulver i litt vann og drikke det. Det er her uttrykket "et skudd av wheatgrass" kommer fra. Det er bedre å legge den til varme, urtete eller fruktjuice. Disse drikker vil legge ekstra kroppen rensing og ernæringsmessig verdi til wheatgrass. Wheatgrass bidrar til å bringe en person til god helse. Ved hjelp av hvetegress med et balansert og sunt kosthold vil hjelpe en person å holde seg frisk og kan bli en del av noens liv for resten av deres liv.