Digidexo.com

Kolloidalt Minerals & Hair Gjengroing

Kolloidalt Minerals & Hair Gjengroing


Kolloidale mineraler er en spesielt forberedt kombinasjon av mineraler som talsmenn tror kroppen din trenger for å fullt ut dekke ernæringsmessige behov. Siden et symptom på mange vitamin og mineral mangler er hårtap, kan folk selger disse kosttilskudd basert på ideen om at kolloidale mineraler og Etterveksten er relatert.

Funksjon

Hvis du har en ernæringsmessig mangel, er det sannsynlig at du vil oppleve noe hårtap. Dette er fordi håret ditt er en bellwether, som indikerer en rekke stressfaktorer inkludert underernæring.

Betydning

Hvis du opplever hårtap som følge av et vitamin eller mineralmangel, så problemet kan ligge med din mangel av kolloidale mineraler, selv om du tar et daglig kosttilskudd, fordi kolloidale mineraler er ofte vanskelig å absorbere, og må være forberedt på riktig måte før kroppen kan bruke dem.

Time Frame

Kolloidale mineraler kan hjelpe håret vokse i løpet av måneder eller år. Det avhenger av om de var roten av problemet, og om kroppen absorberer dem effektivt. De bør imidlertid stoppe håravfall løpet av noen få uker hvis de var faktisk roten problemet.

Misforståelse

Mange mennesker tror at ved å legge en kolloidalt mineral supplement til deres diett, vil de løse sine balding problemer på kort tid. Men korrigere et kosttilskudd mangel kan ta lang tid, og det er lite som tyder på at kolloidale mineraler alene vil korrigere en hårtap problem.

Advarsel

Noen typer kolloidale mineraler, som kolloidalt sølv, faktisk er vurdert av FDA for å være en potensiell helserisiko. Konsultere legen din dersom du opplever uforklarlig håravfall og før du begynner å kolloidale mineraler.