Digidexo.com

Effektiv energi kosttilskudd

Vi har alle følt slitt med mangel på energi på ett eller annet tidspunkt. Når dette skjer, ønsker du at du hadde et supplement som du kan ta for å gi deg energi og få deg i bevegelse igjen. Det er flere energi kosttilskudd på markedet i dag som kan hjelpe deg med å få tilbake energien og holde det opp. Du kan velge mellom energi supplerende piller, shakes, drikke og barer. Du kan også bruke en kombinasjon av produkter i løpet av dagen for å få energien opp og holde det hele dagen lang.

Piller

Optimaliser er et supplement som bidrar til å tappe inn i kroppens egne ressurser av lagret energi og bringe dem ut slik at du kan være mentalt skarp og fysisk energi. Det vil bidra til å øke stoffskiftet, samt øke dine mentale evner slik at de fungerer på sitt høyeste nivå. Optimaliser bidrar også til å rense kroppen for mobil avfall. Disse avfall er ansvarlig for å hindre oksygen i kroppen som skal benyttes så effektivt som det kunne være. Når problemer i hverdagen forlate deg slitt ned, kan optimalisere gi deg den boost du trenger for å takle livet og dets utfordringer ved å gi deg utholdenhet og vitalitet. Optimalisere vil holde deg følelsen fysisk og mentalt.

Et annet produkt, Naturens White Cross, inneholder både koffein produkter og urter som hjelper øke din energi i timevis. Naturens White Cross kan ha bivirkninger så legen skal gi deg den greit å ta produktet, spesielt hvis du har høyt blodtrykk, hjertesykdom, stoffskifteproblemer eller diabetes. Dette produktet gir deg energi til å komme gjennom dagen, eller treningen uten å føle seg utslitt ned. Du bør ikke ta noen andre koffein kosttilskudd eller drikke mens du tar dette produktet, eller du kan få en overbelastning av koffein.

Barer

Balanse barer og Clif barer er populære navn som mange kjenner som gode, kosttilskudd. De er både rask og lett å spise mens du er på farten. Balanse barer kombinere akkurat de riktige mengder av karbohydrater, fett og protein for å gi deg mer langvarig energi. Du vil ikke ha krasj effekt med denne balansen av næringsstoffer som du får med andre kosttilskudd som bruker bare høy karbohydrater som sin viktigste energikilde.

Clif barer bruke null trans fett eller hydrogenert olje. De er fullpakket med de beste næringsstoffer for å gi deg optimal energi. De inneholder en blanding av både enkle og komplekse karbohydrater så vel som soya og mutter proteiner. Disse barene vil gi deg høyere energi som vil vare i timevis.

Promax barer kombinere soya og whey proteiner for å gi deg energi som er varig og ikke forårsaker en plutselig krasj. De består av en blanding av vitaminer, mineraler, antioksidanter og for den optimale sunn snacks. Dette er en stor energi booster for barna til gravide kvinner.

Drinker

Ett produkt som kalles JS Nitro Shot er rettet mot påfyll av væske som er tapt fra en trening-eller bare i løpet av dagen. Når du mister elektrolytter, kan dette bringe kroppen ned og gjøre deg trett og sløv. JS Nitro Shot vil fylle dem sammen med andre viktige vitaminer og mineraler og til og med urter for å gi deg en boost av energi og avverge tretthet.

Fem Hour Energy Shot er en liten, 2 oz. drikke som er lastet med vitaminer og næringsstoffer. Det er pakket med B-vitaminer, samt forskjellige enzymer og aminosyrer. Denne drinken vil gi deg langvarig energi som ikke slites av plutselig å la deg følelsen sliten og kjøre ned på slutten. Det vil ikke gjøre at du føler deg nervøs, og det smaker godt.