Digidexo.com

Fish Oil & sin anti-inflammatorisk virkning

Forebygging av hjertesykdom er bare en av fordelene som kan komme fra fisk-olje kosttilskudd. Kosttilskudd som inneholder omega-3 fettsyrer kan også ha en gunstig effekt på betennelser i kroppen.

Funksjoner

Fisk-olje kosttilskudd har evnen til å redusere betennelse i kroppen, ved å senke produksjon av hormoner som forverrer inflammasjon. Kosttilskudd er vellykket i å redusere betennelse, men fiskeolje vil ikke hindre betennelse oppstår.

Funksjon

Fiskeolje kosttilskudd brukes som en del av en anti-inflammatorisk diett for pasienter som lider av tilstander som inflammatorisk tarmsykdom. Fiskeolje er også fordelaktig for å redusere kronisk inflammasjon, som kan være ansvarlig for tilstander som artritt og hjertesykdom.

Identifikasjon

Ikke alle fisk-olje kosttilskudd er de samme; sikre at produktet som er inkludert i en sunn diett har en større konsentrasjon av EPA essensielle fettsyrer. EPA er eikosapentaensyre og er inkludert i de fleste kosttilskudd sammen med DHA, eller dokosaheksaensyre.

Betydning

De helsemessige fordeler av fisk er en viktig faktor når du utformer en godt balansert kosthold. Inkludere fisk som makrell og laks minst to ganger per uke for naturlige kilder til omega-3 essensielle fettsyrer.

Advarsel

Fiskeolje og omega-3 fettsyrer kan føre til at blod å bli tynnere. De som tar medisiner som for eksempel antikoagulantia bør rådføre seg med sin lege før du legger disse tilskuddene til kostholdet.