Digidexo.com

Hvordan vite om en hormon ubalanse er årsaken Beslag

Mange kvinner som opplever epilepsi mistenker en sammenheng mellom deres hormoner og forekomsten av anfall. Men fordi denne teorien ikke er godt forstått, kan leger avviser pasienters bekymringer. Det er imidlertid ny forskning surfacingm og noen leger mistenker en sammenheng mellom beslag og hormoner. Selv om hormon ubalanser ikke kan føre til anfall, kan de øke frekvensen av anfallsepisoder.

Bruksanvisning

Request en henvisning til en spesialist. Noen familie leger er ikke utdannet om sammenhengen mellom hormonelle ubalanser og beslag. En spesialist vil være best rustet til å håndtere dine bekymringer. Finn en nevroendokrin spesialist - en lege som er utdannet i hormonelle problemer og effekter på hjernen.

Spor anfallsmønster. Mange pasienter har mistanke om en hormonell link til sine anfall, men har ikke spores forekomster av disse anfallene. Hold en månedlig log og spore dato, klokkeslett, lengde og hyppigheten av anfallene dine.

Vurdere eventuelle nylige hormonelle endringer. Før besøker en spesialist, se etter eventuelle hormonelle mønstre på din anfall loggen. Dette kan omfatte økt anfallsfrekvens før menstruasjonssyklus eller med utbruddet av overgangsalder.

Ta hensyn til tider med stress. Opplever stress kan utløse hormonelle ubalanser i kroppen din. Diagram perioder med stress og deres effekt på dine anfall.

Se behandlingstilbud. Selv om eksperimentell, finnes det alternativer for å behandle anfall forårsaket av hormonelle ubalanser. Kvinner kan ta progesteron kosttilskudd for å redusere anfallene. Også noen kvinner finne suksess ved å gjennomgå en hysterektomi, som eliminerer menstruasjonssyklusen og hormonell ubalanse.

Tips og advarsler

  • Søke en ny mening hvis du ikke er komfortabel med legen din foreslåtte metode for behandling. Konsultere noen andre kan hjelpe deg med å få innsikt i hva som vil redusere anfallene dine.
  • Vær forsiktig hvis du er gravid. Legene mener det er en stor hormon tilbaketrekning i løpet av siste måned av svangerskapet. Hvis du opplever anfall, kan dette være en høyrisikoperiode for deg. En progesteron supplement blir nå undersøkt for å hjelpe til med dette problemet.