Digidexo.com

Hvordan velge en Ernæringsfysiolog

En ernæringsfysiolog er en ekspert helsepersonell som jobber med mat samt ernæringsvitenskap, som dekker spørsmål som mangel på næringsstoffer og sykdom knyttet til næringsstoffer og defensiv ernæring. Han er godt bevandret i å manipulere næringsstoffer på en måte som bidrar til å forbedre kliniske reaksjoner på menneskelige plager. Ernæringseksperter også råder folk i kosttilskudd problemer, med hensyn til optimal ernæring og total fysisk velvære.

Mange antar seg å være kompetente ernæringsfysiologer, men noen er faktisk ikke troverdig og effektiv i å gjøre arbeidet sitt. Her er tips om hvordan du finner den beste ernæringsfysiolog.

Hvordan velge en Ernæringsfysiolog

•  Tenk utdanning. Ernæringsfysiolog skal passere en samvittighetsfull og all-inclusive opplæring, for å tilby god service til kundene. Helst bør en god ernæringsfysiolog ha doktorgrad (Ph.D.) eller bør ha en registrert kostholdsekspert (RD) grad. Hun må ha uteksaminert fra en skole som er kjent og godkjent for sin ernæringsprogram.

Vær oppmerksom på ernæringsfysiolog lisensiering. Ernæringsfysiolog bør være lisensiert før du får tillatelse til å praktisere medisin. Oppdage hvis denne loven er til stede i det stedet der du bor, og hvis lisensen er obligatorisk. Bekreft med statens lisensiering byrå hvis ernæringsfysiolog er registrert.

•  Forstå ernæringsfysiolog grunnlaget for anbefalinger. Vanligvis ernæringseksperter gi sine anbefalinger i henhold til de mest moderne kosten retningslinjer blir valgt av regjeringen. De retningslinjer som er publisert for en bestemt sykdom bør også anvendes. Enkelte ernæringseksperter gi også deres resept etter å ha studert ulike forhold.

Finn hvis de har jobbet med personer som var i samme tilstand som deg, og hvis resultatene var positive.

Forstå ernæringsfysiolog metoder. Ernæringseksperter har forskjellige teknikker for å behandle sine kunder. Det er omvendt, noen universelle taktikker som å spørre kunden om å føre en dagbok over sin spise erfaring, stille spørsmål om medisinsk historie, den nåværende tilstand, forbruksvaner og livsstil, og gir etisk støtte og generere en individuell diett ordningen.

Tenk ernæringsfysiolog personlighet og ærlighet. Han bør være i stand til å samarbeide med deg og gi deg de riktige detaljene. Han bør være klar til å diskutere viktige saker i et rolig og fattet måte.

Hint

  • Unngå ernæringsfysiologer som lover ernæringsmessige kurer for plager. Ingen diett er 100 prosent sannsynlighet for å kurere en sykdom. Unngå ernæringsfysiologer som prøver å selge deg produkter, da dette gjenspeiler en interessekonflikt.