Digidexo.com

Hvordan å plukke brillerMange av oss har måtte få briller, og hvis du er som meg du sannsynligvis var usikre på hvilke briller å få. Bruk disse trinnene for å hjelpe deg å finne akkurat de riktige brillene for deg.

Hvordan å plukke briller

Du har vært til optiker, og han sier at du trenger briller. Han har tydeligvis allerede bestemt seg for hva slags linse du trenger, så det er opp til deg å plukke de beste briller ramme!

Komfort er alt i å plukke de beste briller ramme! Du vil være iført disse nesten hele tiden, slik at du ikke vil ha noen mangel på komfort, selv om det virker lite når du prøver dem på.

Finn et glass ramme som passer ansiktet godt. Hvis du har et ansikt som er større enn gjennomsnittet, ikke får den minste rammen eller det vil nok se litt av. Hvis du har en mindre ansikt, ikke får den største rammen eller det vil også se rart.

Når de bestemmer seg for fargen på rammen, bør du vurdere din hudfarge. Hvis du er veldig tan så kan du gå med en lysere farge som gul eller gull og trekke den av. Hvis du har en veldig fair hudfarge du er bedre å gå med en mørkere farge som brun eller svart.

Kontroller at brillene passer rundt ørene godt. Du ønsker ikke å ha briller sårer ørene eller det vil bry deg hele dagen før det er løst.

Ta deg god tid i valg av rammer. De fleste øye leger vil tillate deg å ta noen få par hjem og teste dem ut. Sørg for at du dra nytte av dette tilbudet og finne det perfekte paret for deg!

Hint

  • Tenk på komfort først, stil sekund.
  • Ikke velg for raskt.