Digidexo.com

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

Du kan redusere sjansene for å utvikle hjertesykdom ved å inkludere omega-3 fettsyrer i kostholdet ditt. Det er fordi omega-3 fettsyrer bremse veksten av plakk i arteriene. En flott måte å få den anbefalte mengden er ved å spise visse fisk.Restauranten Food and Drug Administration anbefaler å spise opp til 12 gram (to gjennomsnittlig måltider) to ganger i uken.

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

Hvordan å spise mer fisk for et sunt hjerte

•  Lær hvilke fisk som skal inkluderes i et hjerte sunt kosthold. Du må være forsiktig fordi noen fisk inneholder kvikksølv som kan være høy nok til å oppveie de helsemessige fordelene. De som betraktes som sikre inkluderer hermetisert tunfisk, laks, sild, sardiner, sei og steinbit. De gode kilder til omega-3 fettsyrer og er lav i kvikksølv.

Vet hvilke fisk å unngå. Spesielt er barn og gravide kvinner oppfordret til å unngå å spise fisk som har høye kvikksølvnivåer. Det betyr at de bør ikke spise hai, sverdfisk, konge makrell, og tilefish. Eldre, større rovfisk, og sjøpattedyr har en tendens til å ha høyere nivåer av kvikksølv.

•  Stek fisken hjertet sunn måte. Alle de helsemessige fordelene vil gå tapt hvis du steke fisk i vegetabilsk olje. Det er best å broil, grill eller damp disse matvarene. Microwaving dem er også greit.

Inkluder dem i næringsrike måltider. Du kan ha en tunfisk sandwich med lav-fett mayo og pickle velsmak på hele korn brødet. Grillet laks, enten i en sandwich, eller som en side med middag er et sunt valg. Du kan også inkludere din favoritt fisk i salaten. Dette er en ekte vinner siden frukt og grønnsaker er rike på vitaminer og mineraler og lite fiber som kan bidra til å holde din vekt og blodtrykk ned. Du kan også inkludere laks i dine favoritt dips og sprer og spise den med rå gulrøtter og brokkoli.