Digidexo.com

DHT Blocker bivirkninger

DHT blokkere finnes i en rekke produkter som hindrer håravfall og tynt hår. DHT står for dihydrotestosteron, som er funnet i hormonet testosteron og har vært knyttet til å forårsake hår tap. DHT blokkere finnes i sjampo og over-the-counter medisiner for å hindre DHT fra forming. Men før du bruker DHT blokkere bør du finne ut om eventuelle bivirkninger.

Historie

DHT blokkere ble utviklet som kosttilskudd for menn som lider av mannlig mønster skallethet. Produsenter av DHT blokkere hevder at stoffet støtter prostata helse også, inkludert prostata utvidelse. Populære produsenter av DHT-stopper er Nu Hair, Natrol og Shen Min.

Funksjon

Det er mulig at seksuell funksjon vil bli påvirket ved å ta DHT blokkere. Fordi DHT blokkere hemme produksjonen av DHT, kan mannen oppleve en redusert sexlyst.

Typer

Andre mulige DHT blocker bivirkninger er problemer med å brenne fett og ømhet i brystet. Noen menn kan oppleve brystvekst mens du tar en DHT blocker, spesielt hvis du er på stoffet i en lengre periode. I noen tilfeller kan DHT blokkere også påvirke resultatene av laboratoriearbeid ved måling av hormoner for prostata helse. Sørg for at du la legen din vet at du tar supplement.

Misforståelse

Mange av selskapene som gjør DHT blokkere hevder at det er ingen kjente bivirkninger av produktet. Selv om bivirkninger er sjeldne og vanligvis mild, kan en person fortsatt lider av dem mens du tar stoffet. Du må også vurdere de ekstra ingredienser som finnes i DHT blocker produkter og eventuelle bivirkninger de kan forårsake.

Advarsel

Hvis du opplever noen bivirkninger av DHT blokkere, bør du slutte å ta produktet og ta kontakt med lege umiddelbart. Mange av påstandene DHT blocker produsenter har ikke blitt evaluert av Food and Drug Administration.