Digidexo.com

Vitaminer som trengs for kvinner i 40-årene

40s er en tid med forandring for mange kvinner. Hvorvidt mor til tenåringer eller kanskje en sen mor til små barn, er kvinner i 40-årene ofte håndtere stress av å balansere sine valgte karrierer, barn og ganske muligens begynner denne perioden av livet kjenner som perimenopause, en første store tegn på aldring. Uansett omstendigheter, disse lagt press på en kvinnes kropp ta en toll. Det er ekstremt viktig for en kvinne å opprettholde riktig næring i denne perioden i hennes liv, og en diett høy i enkelte vitaminer hjelper opprettholde helse og vitalitet.

Vitamin C

Vitamin C er kjent som den helbredende vitamin fordi det er viktig for produksjonen av kollagen. Som kvinner inn 40-årene, naturlig kollagenproduksjonen minker og fine linjer og rynker øke. Økt inntak av vitamin C kan bidra til å øke naturlige kollagenproduksjon. Vitamin C støtter også binyrene og bidrar til å opprettholde kroppens naturlige immunforsvar.

Vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant og bidrar til å fjerne frie radikaler fra kroppen vår. Vitamin E som en erstatning for kunstig østrogen og bidrar til å eliminere hetetokter og andre fysiske plager ofte opplevde under perimenopause og etter overgangsalderen. Vitamin E bidrar til å opprettholde utseendet av sunn hud og hår.

Vitamin D

Vitamin D er et viktig vitamin for å opprettholde beinmasse som kvinne aldre fordi det hjelper kroppen absorbere kalsium, viktig å holde osteoporose i sjakk. Tilstrekkelig inntak av vitamin D og kalsium bremser også vektøkning forbundet med middelalderen. Vitamin D også forårsaker død av visse typer kreftceller.

Vitamin A

Vitamin A bidrar til å hindre kraftig menstruasjonsblødning og mulig livmorhalskreft. Vitamin A er essensielt for sunn hud og slimhinner. Vitamin A bidrar til å hindre rynker ved å levere nødvendige næringsstoffer og fuktighet oppbevaring til hudceller. Vitamin A er også viktig for friske øyne, og en mangel på dette vitaminet kan føre til nattblindhet. En mangel på vitamin A fører også til økt mottakelighet for infeksjoner samt ru og tørr hud.

B-vitaminer

Gruppen av B-vitaminer er spesielt gunstig under perimenopause og etter overgangsalderen. Noen B-vitaminer kan bidra til å hindre visse typer kreft i livmorhalsen. B-vitaminene er avgjørende for et godt opptak av sukker og opprettholdelse av adekvat hjernefunksjon. B-vitaminer bidra til å redusere stress, depresjon og tretthet. Fordi gruppen av B-vitaminer jobbe i harmoni med hverandre, er det viktig at et supplement inneholder tilstrekkelige mengder av alle B-vitaminer.