Digidexo.com

Bruk av Ginkgo Frukt

Bruk av Ginkgo Frukt


Ginkgo frukt i form av et naturlig supplement anvendes i det medisinske feltet for en rekke sykdommer og lidelser. Det finnes mange dokumenterte studier som betoner de mentale og hjerte helsemessige fordeler av ginkgo frukt. Ginkgo kosttilskudd er trygt for friske mennesker å ta, og har svært få bivirkninger. Disse ginkgo kosttilskudd er tilgjengelig over disk. Folk bør aldri forsøke å spise ginkgo frukt eller frø som de forekommer naturlig. Ginkgo er vanligvis ikke brukes av barn, men friske voksne kan bruke ginkgo daglig.

Hjernens funksjon: Energi og Mood

Selv om ginkgo frukt bør aldri bli spist, har kosttilskudd blitt gjort for å utnytte den helbredende effekten av ginkgo på menneskekroppen. Ginkgo er en naturlig apparat, og har vist seg å øke humør og våkenhet hos friske mennesker. Studier har vist at bruken av ginkgo vil stimulere funksjoner i hjernen hos pasienter med multippel sklerose. Bruk av ginkgo frukt i disse pasientene har ført til økt koordinering, mental funksjon, humør og følelse. Ginkgo kosttilskudd har også blitt benyttet i behandling av vertigo, eller tap av balanse, og tinnitus, eller en ringe følelse i ørene.

Minne forbedring

Mange studier har vist at regelmessig bruk av en ginkgo supplement vil øke på lang og kort sikt minne hos friske individer. Ytterligere studier har vist effektiviteten av ginkgo på å forbedre hukommelsen hos pasienter med hukommelsessvikt, demens og Alzheimers selv. Disse studiene viser bedring etter en periode på fire til seks uker med regelmessig dosering. Ginkgo supplement er ofte foreskrevet av leger som tilleggsbehandling for pasienter med demens og Alzheimers.

Økt sirkulasjon

Ginkgo har vist seg effektiv på å øke blodsirkulasjonen ved å utvide blodårene og redusere stickiness av blodplater. Økt blodsirkulasjonen i hjernen som er kjent for å hjelpe konsentrasjon, som kan være en grunn til at ginkgo forbedrer mental funksjon. Noen leger fore ginkgo for en smertefull etappe tilstand som er forårsaket av dårlig sirkulasjon i beina. Ginkgo er også brukt til å stimulere blod til kjønnsorganene, så det er ofte foreskrevet av leger for erektil dysfunksjon. Ginkgo er funnet i Viagra, en av de ledende medisiner for erektil dysfunksjon.

Antioksidant og Healing Agent

Ginkgo antas å ha to forskjellige typer av antioksidanter. Antioksidanter begrense miljøinduserte, og naturlig forekommende frie radikaler. Frie radikaler i kroppen er delvis ansvarlig for aldringsprosessen, og mange leger mener det er en sterk sammenheng mellom overskudd av frie radikaler og økt risiko for kreft. Av denne grunn er ginkgo tenkt å redusere de skadelige effektene av miljøfarer som UV-stråler og luftforurensing. Det har også vist seg effektive for å redusere utviklingen av cancer, hjertesykdom, demens, glaukom og makuladegenerasjon.

Advarsler

Ikke spis den ginko frukt, cellulose eller frø fordi disse er giftige for mennesker. Ved bruk av ginkgo som et kosttilskudd følge produsentens anvisninger. Personer med epilepsi bør ikke bruke ginkgo uten først å konsultere sin fastlege. Kvinner som er gravide eller kan bli gravide bør ikke bruke ginkgo. Ammende kvinner bør ikke bruke ginkgo. Ginkgo bruk anbefales ikke for barn under 18 år uten tilsyn av en barnelege.