Digidexo.com

Vitaminer for behandling av herpes Nerver

Vitaminer for behandling av herpes Nerver


Herpes nerver, mer ofte referert til som bare herpes, er en svært smittsom seksuelt overførbar sykdom som forårsaker betennelse i de sensoriske nerver. Herpes forblir i nerveganglier og er en sovende virus i mellom utbrudd. Selv om det er for øyeblikket ingen definitiv kur for herpes nerver, flere daglige tilskudd av vitaminene A, B og C kan redusere hyppigheten av herpes utbrudd og redusere alvorlighetsgraden av herpes symptomer.

Vitamin C

Vitamin C er viktig for å reparere frie radikaler og øke immunforsvaret. Vitamin C har også muliggjør hvite blodlegemer til å yte optimalt, noe som reduserer sykdom generelt. Forbruker minst 60 mg vitamin C per dag vil effektivt avverge de fleste herpes nerver utbrudd. I tilfelle at du opplever en herpes utbrudd, har vitamin C i systemet vil holde smertefulle symptomer på et minimum.

Vitamin A

I likhet med vitamin C, vitamin A er en av de mest viktige antioksidanter for å ta for behandling av herpes nerver fordi det beskytter mot den destruktive bombardement av frie radikaler og styrker immunsystemet. Vitamin A har vist seg å redusere hyppigheten av herpes utbrudd og minske herpes symptomer når utbrudd forekommer. Vitamin A er svært effektiv for behandling av herpes nerver når det tas sammen med vitamin C. Det er viktig å snakke med legen din om riktig dosering mengde vitamin A for kroppen din siden inntak av for mye av dette tillegget kan være giftig.

Vitamin B

Vitamin B bidrar til å regulere nervesystemet, så det står til grunn at det er viktig for å behandle nerve betennelse forårsaket av herpes nerver. Vitamin B er også essensiell for celle foryngelse og replikasjon, noe som er en viktig del av å opprettholde et sunt immunsystem og behandling av herpes nerver. Den passende daglige dosering av vitamin B er avhengig av en persons alder, helse og alvorligheten av herpes nerver tilfelle. En gjennomsnittlig voksen med minimal herpes flareups vil trolig kreve en vitamin B supplement på ca 2,4 mikrogram per dag.