Digidexo.com

Hvilke vitaminer bør ikke tas sammen?

Hvilke vitaminer bør ikke tas sammen?


Noen ganger vitaminer fungerer godt sammen i forsyne ernæring og funksjon til viktige områder av kroppen. De fleste vitaminer fungere godt sammen hvis de kommer fra naturlige kilder som frukt, grønnsaker, kilder til protein og korn. Det er tider når ekstra vitaminer og enda noen naturlige kilder contraindicate hverandre og bør ikke brukes med hverandre.

B-vitaminer

B-vitaminer er innbyrdes avhengige av hverandre. De fungerer best på den måten. Når noen mangler ett B-vitamin, er et annet B-vitamin-mangel sikker på å følge. Av og til når det er for mye av en vitamin B, lider organ for mangelen på likevekt. Hvis det er for mye vitamin B1, kan det bringe insulin produksjon i uorden og påvirke skjoldbruskkjertelen negativt.

Niacin

Niacin bidrar til å holde huden klar, hjernen våken og fordøyelsessystemet rolig og arbeider. En mangel på dette vitaminet vil rette en hud avslapnings, uklar tenkning og forstyrret fordøyelse og eliminering. Niacin bør ikke tas av diabetikere, folk med glaukom eller de med magesår før de snakke med en lege om det.

B-6 og Folic Acid Overdose

Vitamin B-6 bør ikke overskride den anbefalte mengden og overstyre andre B-vitaminer eller det kan skade leveren eller nerver. Folsyre må alltid tas med Vitamin B-12 til å arbeide effektivt og ikke etterligne B-12 mangel. For mye folsyre kan forårsake fordøyelsesbesvær, luft i magen og eventuelle beslag.

Vitamin E og vitamin K

Vitamin E er et vitamin som gjør det mulig for blodet å tynne ut. Vitamin K er et vitamin som gjør at blodet å koagulere. Det er sannsynligvis noen matvarer som inneholder dem begge, og tilbyr en glatting av blodet. Hvis du ønsker å tynne blodet på grunn av overdreven blodpropp, bør du ikke ta disse to vitaminer sammen. Hvis du ønsker en bedre koagulasjonsfaktor, bør det samme resonnement brukes.

Magnesium og kalsium

Magnesium og kalsium er begge involvert i bygningen av ben i kroppen. Kalsium er den utendørs, og magnesium er involvert i benmargen. Noen ganger magnesium og kalsium kjempe for å bli absorbert av det samme området i kroppen. Kosttilskudd bør ikke tas sammen hvis det forstyrrer helbredelsesprosessen.

Magnesium Glycinate og magnesiumoksid

Magnesium glycinat og magnesiumoksid er begge former av det samme element. Magnesium glycinat er den form som vanligvis administreres under navnet magnesium. Selv om formene er knyttet, utfører de forskjellige funksjoner for kroppen. De ville kansellere hverandre ut eller forstyrre helbredelse av kroppen dersom de ble tatt sammen.