Digidexo.com

Om Red BullRed Bull Energy Drink er en populær drikk som er solgt over hele verden. Den er designet for å brukes når en boost av energi eller konsentrasjon er nødvendig. Red Bull Energy Drink er vanligvis markedsført til unge voksne under 30 år Skaperne av Red Bull har også markedsført en soft drink som heter Red Bull Cola.

Historie

I 1982 ble en østerriksk forretningsmann ved navn Dietrich Mateschitz reiser i Asia og kom over en tonic drikke selges av TC Pharmaceuticals. Han var fascinert av det, og bestemte seg for å kontakte eieren av TC Pharmaceuticals, Chaleo Yoovidhya, for å diskutere samarbeid sammen. De to forent i 1984, sammen med Yoovidhya sønn å begynne å utvikle og markedsføre et lignende produkt på en bredere skala. Etter tre års samarbeid og utvikling for drinken, den debuterte i Østerrike i 1987 Den første markedsføringsplan var å sponse ekstremsport som terrengsykling, snowboard, paragliding og hanggliding hendelser, mens annonsering drink som en prestasjonsfremmende energi booster . Med drikke stadig mer populært i Østerrike, ble det lansert i Tyskland i 1994 Den internasjonale utrullingen kom i 1997, med utvidelse til Nord-Amerika, Sør-Amerika og Australia.

Typer

Det finnes to typer energi drinker under Red Bull. En er Red Bull Energy Drink og den andre er Red Bull Sugar Free. Begge produktene inneholder følgende hovedingredienser: Taurine, Glucuronolactone, koffein og B-vitaminer. Red Bull Energy Drink inneholder ekstra ingredienser av sukrose og glukose. Red Bull Sugar Free inneholder de viktigste ingrediensene, sammen med acesulfam K og aspartam / sukralose. I tillegg til energidrikker, tilbyr selskapet Red Bull Cola, som markedsføres som en sterk og naturlig brus uten fosforsyre, konserveringsmidler eller kunstige smaker. Ifølge Red Bull hjemmeside, er alle ingrediensene syntetisk laget av farmasøytiske selskaper for å garantere høyeste kvalitet.

Funksjon

Red Bull Energy Drink fungerer best når du opplever en mangel på energi eller konsentrasjon. Det skal benyttes i 30 minutter før en økning av energi eller konsentrasjon som er nødvendig. Dette er laget for å gi drinken tid å bli effektive.

Betraktninger

Red Bull inneholder 80 milligram koffein per 8 unse kan. Det har vært bekymring for nivåer av koffein som finnes i Red Bull, men beløpet er om tilsvarende en kopp filtrert kaffe. Hver persons reaksjon på koffein er forskjellig, så vær forsiktig med hvor mye koffein du forbruker i løpet av dagen. Også ta ekstra forsiktig med å bruke energidrikker og alkohol, så det kan skjule din bevissthet om hvor beruset du egentlig er.

Advarsel

Red Bull er ikke egnet for hydrering. Det er viktig at dersom denne drinken er brukt under trening, er mye vann som forbrukes for å unngå dehydrering.