Digidexo.com

Epsom salt diett

Epsom salt er i det vesentlige magnesium-sulfat. Magnesium er oppbrukt i legemet på grunn av stress og overdreven adrenalin. Det fylles ikke bare kroppen med magnesium, men det hjelper også avgifte kroppen. Epsom salt diett brukes primært for å hjelpe kroppen unngå gallestein. Hvis du venter lenge nok til at dine gallestein problemer sende deg til legen, så vil du møte kirurgi og lang restitusjonstid som ellers kan unngås.

Hvordan forberede

Forbered deg på Epsom salt diett ved å drikke to glass filtrert vann først i morgen. Å drikke vann vil skylle systemet og klargjøre den for Epsom salt senere. Spis et normalt kosthold blottet for fett til midten av ettermiddagen, rundt 14:00 Hvis du må ha kaffe eller te, holder melken. Unngå alle sitrusfrukter og juice, fordi de vil interferere med dietten.

Fra 14:00 til 18:00, unngå alle matvarer og væsker, inkludert vann. Tilsett 3 heaping ts. Epsom salt til en liter vann og chill. Chilling er ikke nødvendig, men vil gjøre bitterhet noe lettere å svelges.

Start din Diet

Hell en 8 oz. glass av væsken og drikke det på 18:00 Gjenta dette med en andre glass på 20:00 På 22:00, vil du møte den tøffeste utfordringen av dietten. Hell 4 oz. olivenolje i et glass og bland med saften av en sitron. Det vil ikke være den mest behagelige concoction, men du kan suge på saften av en sitron etterpå for å lette dvelende smaken av oljen. Legg deg ned å sove med overkroppen litt forhøyet til morgen. Dette vil hjelpe i fordøyelsesprosessen. Du kan føle at det haster å gå på do med en gang, men sjansene er det vil holde ut til i morgen.

End of the Diet

På 8 am, skjenke deg en annen 8 oz. glass Epsom salt vann. Stick nær badet, som tarmer vil begynne å bevege seg raskt i denne fasen av dietten. Dette er et resultat av giftstoffer blir spyles fra galleblæren og leveren. Drikk din siste glass Epsom salt vann ved 10 am etterfulgt av et glass med varmt vann for å kjempe noen dehydrering kan oppstå. Rask til middag. Gjenoppta normal diett langsomt, og starter med lette måltider for resten av dagen. Denne dietten bare må utføres en gang i året.