Digidexo.com

Hjem rette for Vorter & Vitamin A

Vorter er en svært vanlig foreteelse og er til stede på grunn av Human papillomavirus i kroppen. Disse små, grove, flekker av hud vanligvis dukker opp på hender, føtter og noen ganger på kjønnsorganene. Det er mulig for vorter til de går bort på egen hånd ved hjelp av et sterkt immunsystem bekjempe viruset, mens andre ganger folk søke løsninger for å kvitte seg med disse tørre, noen ganger kløende, vekster. Vitamin A er kjent for sin styrke egenskaper til immunsystemet, noe som vil bidra til å bekjempe viruset som forårsaker vorter.

Vorte fjerning

En vorte lidende ønsker å suge vorten i varmt vann for å myke opp huden før skrubbing med en pimpstein for å bli kvitt den grove, død hud på toppen av det. Bryt Vitamin A kapsler åpne, klem væsken ut direkte på vorte, og gni inn grundig. Påfør en gang daglig til vorten er borte. Huden som erstatter vorte kan være rosa og følsom i begynnelsen, men vil blekne med tiden.

Vitamin A

Vitamin A er kjent for sin styrke egenskaper til immunsystemet, noe som vil bidra til å bekjempe viruset som forårsaker vorter. 25.000 IU er den anbefalte doseringen for denne utvortes bruk. Naturlig vitamin A fra fiskeolje eller fiskeleveroljer er foretrukket.

Tips

Spis et sunt, balansert kosthold og unngå stress til å styrke immunforsvaret slik at den kan bekjempe infeksjonen som forårsaker vorter, og bidra til å helbrede vorte som er tilstede. Matvarer og kosttilskudd som inneholder vitamin A, vil C og E virkelig hjelpe med dette. Ikke ta for mye vitamin A muntlig, noe som kan være giftig. Følg anbefalt dosering på produktpakken for internt bruk.