Digidexo.com

Hvordan kan jeg stoppe over spise?

Fedme er et problem at mange amerikanere sliter med. Årsaker varierer fra helsemessige forhold til dårlig ernæring. For noen mennesker, er vektproblemer forårsaket av overspising på en jevnlig basis. Mens overspising kan være en sporadisk forekomst, for noen mennesker er det en tvang kjent som overspisingslidelse. Selv om behandling for overspising kan være utfordrende, det er nok av skritt som kan tas hjemme for å få utvinning av til en jevn start, og få bedre kontroll over hva du spiser.

Hvordan kan jeg stoppe over spise?

•  Spis små måltider ofte i løpet av dagen, og unngå å gå lange strekninger uten å spise. Hvis du foretrekker å spise tre store måltider, har små snacks i mellom for å hindre sult. Å være for sulten vil sette deg opp til å overspise når du endelig få mat.

Spis innen 30 minutter etter trening hvis du trener. Trening er ideell for vektkontroll, men intense treningsøkter kan la deg følelsen sulten. Hindre sult ved å spise et lite måltid eller mellommåltid så snart som mulig.

Konsumere rikelig med fiber i dine måltider og ta fibertilskudd. En fiber supplement til hvert måltid vil utvide i magen og få deg til å føle deg mett for en lengre periode.

Drikk 8 til 10 kopper vann hver dag. Drikk et glass vann før og etter hvert måltid for å hjelpe magen føles mer full.

Øk forbruket av sunt fett, hele korn og protein for å fylle magen med mat som fordøyes sakte.

Tenk på alt som du putter inn i kroppen din før og under spising. Tenk på hvordan maten vil påvirke deg og at du skal føle. Hold en journal av hvert måltid og snacks, pluss hvordan du føler deg etter å ha spist dem.

Tillat deg selv å føye på en jevnlig basis. Helt nekte deg selv mat som er utenfor grensene vil lede deg til å utvikle sterke cravings og øke sannsynligheten for at du vil overspise når du spiser en begrenset mat. Ha en jukse dag eller måltid en gang i uken, og du vil finne det lettere å fokusere på sunn mat resten av tiden.

Delta på en støttegruppe for mennesker som overspise. Noen støtte grupper arbeide med de 12 trinnene for å gjenopprette fra mat avhengighet, mens andre fokuserer mer på den underliggende årsaken til binging og hvordan det gjør du føler.

Hint

  • En whey protein shake kan lette trang til å overstadig på store mengder mat. Drikk en protein shake når du ønsker å overspise og vente 20 minutter for å se hvordan du føler deg.
  • Gå på turer når du føler at du kommer til å spise for mye mat og holde seg ute til du føler deg bedre. Dette hindrer ikke bare binges men det erstatter dem med trening.
  • Distraksjon kan være nøkkelen i å overvinne et ønske om å overstadig spise. Finn en hobby som opptar både hendene og tankene dine og du finner kanskje ut at du har mindre tid til å fokusere på mat.