Digidexo.com

Vytorin og dens virkning på hjernen

Vytorin er en av de nyere legemidler utviklet for å takle kolesterol problemer. Mens han fortsatt nytt i verden av narkotika, det har ennå å bli noen nevneverdige virkninger på hjernen rapportert. Gitt at det er en kombinasjon av to legemidler, er Vytorin forventet å være blant de mest effektive legemidler i form av bekjempelse av høyt kolesterol.

Historie

Vytorin er relativt nytt og er fortsatt går gjennom prøvelser. En av sin siste forsøk gikk på i 2 år, og er kjent som ENHANCE studien. Mens det er ingen kjente kritiske effekter på hjernen som foreløpig, trenger Vytorin fortsatt noen flere års studier.

Effekter

Vytorin er en kombinasjon av to forskjellige medisiner. Et medikament bekjemper kolesterol ved å kontrollere hvor mye som er absorbert i tarmen, mens den andre reduserer mengden som går fra tarmen til leveren. Både narkotika og hva hver enkelt påvirker ikke har en direkte sammenheng med hjernen eller dens funksjon.

Bivirkninger

Vedvarende hodepine er en kjent bivirkning. Grunnen til dette er på grunn av blodstrømmen blir innsnevret av Vytorin. Hvis hodepinen får være for ubehagelig, bør lege konsulteres. Andre bivirkninger inkluderer muskel plager, for eksempel myopati og rabdomyolyse.

Identifikasjon

Pillene seg selv er som regel hvite, og har en rekke preg på dem. Antallet er vanligvis mellom 311 og 315.

Betraktninger

Inntak av medikamenter er ikke den eneste måten å behandle problemene med kolesterol. Slanking og regelmessig mosjon kan også hjelpe. Folk som vurderer å ta Vytorin blir nødt til å oppsøke lege, da det er en reseptbelagte medisiner.