Digidexo.com

Hvordan fylle opp egen vannkjøler

Å ha en vannkjøler i hjemmet er en utmerket måte å ha en klar tilførsel av kildevann. Skifte flasken når den er tom kan være en rotete ork med mindre den riktige fremgangsmåten er ansatt. Mange prøver å erstatte vannflasken så fort de kan for å unngå overfylte vann. Denne metoden fører bare til mer søl. Hemmeligheten er å faktisk erstatte flasken sakte, noe som vil sikre at alle holder seg tørr.

Hvordan fylle opp egen vannkjøler

•  Fjern den tomme flasken fra kjøleren. Dette er den perfekte tid for å rengjøre innsiden av kjøleren godt og tut. Fyll godt med eddik. Bruk tut å fjerne eddik og deretter fylle med rent vann flere ganger for å skylle. Sørg for at brønnen er helt tomt før du installerer den nye flasken.

•  Fjern lokket fra den nye vannflaske ved å trekke i springen. Den nederste del av fliken vil komme ut med hetten. Tørk av skitt eller rusk på flasken med papirhåndkle. Dette vil sikre at smuss ikke korrupt vannet når den nye flasken er installert.

Løft flasken, slik at du løfter med bena og ikke ryggen. Hold den nederste enden av flasken holdt i den ene armen og plasser den andre hånden der tuten og flasken møtes.

Hell vannet fra flasken inn i brønnen. Som du helle vann i brønnen, sakte flytte flasken i oppreist stilling til det er å sette på kjøleren i brønnen. Hvis brønnen er tom når du starter, vil du ha god tid til å sakte få flasken i loddrett stilling før brønnen fyller.