Digidexo.com

Bruker for Atacand

Atacand er merkenavnet for kandesartan, en angiotensin II reseptorblokker (ARB). Atacand har begrenset men viktige bruksområder. Pasienter vanligvis tar det en gang eller to ganger om dagen, og dosering varierer avhengig av den enkelte.

High Blood Pressure

Hormonet angiotensin II forårsaker normalt blodkarene seg sammen. I blokkering av dette hormonet, gjør Atacand blodårene til å slappe av og utvide, noe som gjør dette stoffet en effektiv behandling for å senke høyt blodtrykk.

Betraktninger

Pasienter må vanligvis ta Atacand for to til seks uker før du ser resultater i blodtrykket opplesninger. Beste resultater forekommer når medisinen er tatt på samme tid hver dag.

Hjertesvikt

Atacand også brukes til å behandle noen tilfeller av hjertesvikt, en lidelse der hjertet ikke klarer å pumpe nok blod gjennom kroppen. Atacand hjelper hjertet gjenvinne mer effektivitet.

Diabetisk nefropati

En annen grunn folk bruker Atacand er å bidra til å beskytte nyrer fra skader forårsaket av diabetes eller diabetisk nefropati.

Migrene Hodepine

Atacand viser potensial som en behandling for å redusere alvorlighetsgraden og varigheten av migrene, ifølge studere resultatene publisert i en 2003 utgaven av The Journal of American Medical Association (JAMA).