Digidexo.com

Nybegynner Fat Burning Økter

Nybegynner Fat Burning Økter


Fettforbrennende trening er rettet mot spesielt brenne fett over hele kroppen, i motsetning til en kardiovaskulær trening. Den største forskjellen mellom fettforbrennende trening og regelmessig trening er delingen av anaerobe aktiviteter og aerobic aktiviteter. Det finnes en rekke måter å komme i gang med fettforbrennende øvelser. Men starter med nybegynner øvelser er alltid best å bidra til å bygge utholdenhet og få kroppen din mer behagelig å benytte visse muskler som lenge har vært sovende.

Jumping Jacks

Komme i gang med en fettforbrennende diett krever litt aerobic trening som en varm opp. Hopping knekt er en perfekt blanding av aerobic trening og fettforbrennende trening. Begynn med armene langs siden. Spre bena skulder lengde fra hverandre. Løft armene rett over hodet og lukke bena på samme tid. Tilbake til startposisjonen og fortsette. Gjør 20-30 repetisjoner.

Knebøy

Knebøy hjelpe tone dine gluts samtidig brenne fett i underkroppen. Start med å bøye knærne og plassere dem rett over anklene. Stikke armene ut rett foran deg og la dine gluts å trekke ut på motsatt retning. Sakte heve opp igjen til utgangsposisjonen. Hold ryggen flat og magen stram mens du gjør denne øvelsen. Gjør fem til 10 repetisjoner.

Walking Lunges

Walking lunges er en annen stor fettforbrenner og toner. Ta et skritt med ett ben og plassere kneet over ankelen. Litt lavere kroppen din, og deretter heve den opp igjen i samme posisjon. I stedet for å skyve tilbake til den opprinnelige standpunkt, fortsette å gå frem som du tar med det andre benet foran og gjenta den samme syklusen. Gjør 20 til 30 repetisjoner.

For ekstra styrke, holder 5 til 10-kilos manualer mens du gjør din walking lunges.

Plank

Begynn på bakken, med ansiktet ned, med underarmene hviler i kroppen din. Plasser dem slik at de er bøyd i en 90-graders vinkel. Brette tærne under så hvis du gjorde en push-up. Sakte heve opp på underarmene, holde hoftene i en rett linje med kroppen din. Stram din kjerne og holde det så tett som mulig i 10 sekunder. Gjør fem til 10 repetisjoner.

For en variant av planken, prøve å gjøre det på din side. Trekk på den ene albuen og forlenge den andre armen rett opp i luften. Hold hele kroppen i en rett linje som du stramme din kjærlighet håndtak området.

Push-Ups

Enten du gjør en full push-up eller en halv (dame) push-up, vil du få samme resultat. Push-ups er en av de beste fettforbrenningen øvelser du kan gjøre. Lå flatt på bakken, med ansiktet ned, og plasser hendene under kroppen din, i tråd med skuldrene. Brette tærne etter og trykk opp av bakken, holde kroppen i en rett linje. Strekker seg så langt, og du kan, og puster ut mens stigende. For å gjøre en halv presse opp, plasserer knærne på bakken og fokus på overkroppen og kjerne bare, som din raise selv. Føttene holder seg avslappet, og leggene bo på bakken i denne versjonen. Gjør 20 til 30 repetisjoner.

Andre øvelser

Andre flotte fettforbrennende typer trening inkluderer: svømming, løping, klatring og langrenn. Alle disse aktivitetene brenne 300-350 kalorier på 30 minutter. Rask gange er også en fettforbrenner for enhver alder og enhver evne nivå.