Digidexo.com

Hvordan lese en baderomsvekt

Hvordan lese en baderomsvekt


Med barn og voksen fedme på vei oppover i Amerika, er mange familier implementere hjem vekt-tap programmer. Et sunt kosthold med moderat inntak av karbohydrater og søtsaker kombinert med en økning i trening er to kraftige og effektive måter å miste vekt og holde den av. Et annet våpen i Ardenneroffensiven er et bad skala. Badevekt er enkle å bruke og lese, og vil bidra til å holde deg fokusert på den endelige vekten mål.

Hvordan lese en baderomsvekt

•  Velg et bestemt veiing tid. For å være konsekvent veie deg på samme tidspunkt på dagen for eksempel når du våkner.

Aktiver vekten. For en nøyaktig avlesning av en digital bad skala, trykk lett på skalaen med en fot til displayet viser "0" eller "0.0". Fjern foten. Du trenger ikke å gjøre dette for en roterende skala.

•  Gå opp på vekten med begge føttene. Stå normalt på skalaen. For en nøyaktig lesing, ikke lene seg på en nærliggende vegg eller benkeplate. Stå stille.

Les tallene. Vent til de roterende tall å slutte å bevege seg, eller for en digital skala slutter å blinke og vise din vekt. Tallet viser på en digital skala eller antall der nålen peker er hvor mye du veier. Hvis du ikke kan se tallene, har et familiemedlem titt og lese dem til deg.

Gå av vekten. Step bak på skalaen som du gjorde i trinn 3 for å sikre at du får den samme lesing som første gang.

Hint

  • Stepping av skalaen bør tilbakestille den til "0"
  • Plasser en hånd vekt på skalaen for å sørge for at skala er nøyaktig. Den håndvekt bør ha en trykt i vekt på endene.