Digidexo.com

Én uke Diet Plan

Det finnes tallrike dietter som er tilgjengelige for raskt vekttap, inkludert vekttap som kan oppnås på så lite som en uke. Selv om alle utgjør en betydelig endring i kosten vaner, ingen krever dieters å sulte seg.

Hold Kalorier i Check

En strategi for å miste vekt i en ukes tid er rett og slett å kutte 500 kalorier om dagen i sju dager. Det er et total på 3500 kalorier og kan bety opptil to eller tre pounds av vekttap. Dette kan kreve at du holde oversikt over dine kalorier uken før slanking, bare slik at du får en idé om hva slags matvarer må elimineres.

Gå For Protein

Høy-protein, low-carb og lav-fett diett kan hjelpe slankere miste vekt på så lite som fem dager. Dette betyr å spise mindre måltider i løpet av dagen som består av ting som fisk, kalkun, kylling og andre magert kjøtt og unngå bearbeidet, stivelsesholdige matvarer som bagels og poteter. Snacks kan bestå av protein vibrering eller lav-kalori protein barer. For å gå ned i vekt raskere, bør hver servering av kjøtt ikke være større enn størrelsen på knyttneve.

Frukt og grønnsaker Only

En diett bestående utelukkende av frukt og grønnsaker kan resultere i rask, merkbart vekttap. Denne dietten eliminerer kjøtt av noe slag, og unngår høy fett, høy-kalori elementer som ost eller bakverk. Det fine med denne dietten er at du kan vanligvis spise så mange frukter og grønnsaker som du vil og likevel gå ned i vekt, forutsatt at frukt og grønnsaker er rå og ikke hermetisert eller frosset.

Gjør flytende

Flytende dietter er en form for "krasj" slanking som pleier å resultere i ekstrem sult. Men det gjøres riktig, sunt kan gi dieters en økt mengde energi og ta av vekt raskt. Den beste typen flytende diett innebærer "juicing" rå frukt og grønnsaker og drikker dem i løpet av dagen. For at dette skal være mulig, vil Kosten trenger å eie en juicer (vanligvis i $ 60 til $ 300-området). Dette er også en diett der du kan drikke fritt og likevel gå ned i vekt - igjen, forutsatt at frukt og grønnsaker er rå.

Shake It Up

Protein-shake programmer som de som tilbys av Slim-Fast er en trygg og effektiv måte å gå ned i vekt i løpet av en uke. Dette innebærer å erstatte to måltider per dag med en "erstatning riste" og deretter spise et lett måltid til middag. Du kan også ha noen snacks hver dag rundt vibrering og likevel gå ned i vekt, forutsatt at snacks er lave i kalorier.