Digidexo.com

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?


Prøver å gå ned i vekt er en vanskelig oppgave for mange enkeltpersoner, spesielt når det betyr å bo borte fra godbiter som tilfredsstiller deres søt tann. Å finne en god måte å tilfredsstille dine søt tann og bo på et sunt kosthold sikrer at du vil ikke gå ut og binge på en haug med godteri på en gang ut av frustrasjon av å spise ikke noen søtsaker. 100 kalori pakker tillate deg å tilfredsstille dine søt tann mens du holder kaloriinntaket lavt.

Hvordan Lose jeg vekt med 100 Calorie pakker?

Kjøp 100 kalori pakker som etterligner eller imitere dine favoritt høyt kalori snacks. For eksempel, hvis du elsker Oreos, kjøpe de 100 kalori Oreo snack pakker. Kjøpe 100 kalori pakker for snacks du ikke liker så mye nederlagene formålet fordi du vil spise dem og fortsatt ønsker og sannsynligvis spise snack du ønsket i første omgang.

Hold orden på ditt daglige kaloriinntak for hvert element eller et måltid du spiser. For å gå ned i vekt, må du forbrenne mer kalorier enn du spiser. Bare spise de 100 kalori pakker som en erstatning for snacks over 100 kalorier.

•  Begrens mengden av 100 kalori pakker du spiser hver dag. Selv om de ikke inneholder mange kalorier, de har en overraskende mengde sukker. Hver cookie pakken har to til to og en halv ts sukker i den. At mengden av sukker vil ikke skade deg hver gang på en stund, men du fremdeles spise junk food full av tomme kalorier.

Fase ut de 100 kalori pakker som du blir vant til å spise sunnere. Du vil fortsatt trenger å tilfredsstille dine søt tann en gang i blant, men et stykke frukt eller en håndfull mini gulrøtter inneholder mer næringsstoffer og vil tilfredsstille din sult bedre enn noen form for junk food.