Digidexo.com

Raskeste måten å helbrede en kald sår

Når du har blitt infisert med Human Papilloma virus, er du utsatt for å få munnsår. På grunn av sin skjemmende utseende, kan en kald sår komme i veien for en god tid, og ikke engang prøve å dekke over det - som bare gjør det verre. I stedet er det best å finne måter å gjøre det forsvinne - jo før jo bedre.

Medisinering

Kjøpe over-the-counter medisiner, som Blistex og Carmex. De er designet for å minimere smerte og redusere tørrhet og sprekker i det berørte området. Eller gå til lege som kan foreskrive en antiviral medisin, for eksempel Denavir eller Zovirax. Disse medikamentene bidra til å stoppe contagiousness, og vil redusere størrelsen og helbredelse tiden av utbruddet.

Hvitløk

Hvitløk er en kjent naturlig hjemme bøte for mange plager, og en kald sår er en av dem. Du kan bruke hvitløk olje, men for raskere resultater bruk knust fersk hvitløk. Påfør knust hvitløk eller hvitløk olje til kald sår, og husk å vaske hendene etterpå. Dette vil i stor grad redusere kaldt sår helbredelse tid.

Andre vinnere

Du vet en kald sår utbrudd er nært forestående når du føler en brennende kriblende følelse i det berørte området. For å bidra til å stoppe det, plassere en liten is-pack på det berørte området for korte perioder av gangen. Hvis et utbrudd bryter ut, fortsatt bruke is til å bremse den helbredende tid. Bruke Vicks VapoRub er en annen god måte å helbrede en kald sår raskt. Bare bruke et snev av salven til det berørte området, og dette vil kutte den helbredende tid i nesten halvparten.