Digidexo.com

Om Apple Cleansing Faste

Eplet rensing rask er en populær måte å kvitte kroppen for giftstoffer og dra nytte av de kraftige fysiologiske fordelene med en rask uten å måtte gå på en streng vann fort. Teorien bak Apple raskt er at kroppen din ikke vil ha stress i daglig fordøyelsen, og kan fokusere på å skylle ut uønskede giftstoffer fra leveren, nyrene, tykktarm og andre deler av kroppen.

Funksjoner

Trinnene i standard eple rensing fort:

Natten før du går på rask spise en grønn salat til middag og få nok hvile. For de neste tre dagene, drikker bare vann og eplejuice, og spiser bare økologiske røde og gule epler. De beste eple merkevarer for denne dietten er: Jonathan, Jenneting, Black Arkansas, Oregon rødt, Sheepnose, Delicious og Arkansas Russet. På den fjerde dagen, er det viktig å drikke 2 ss. olivenolje til å hjelpe fordøyelsen som du enkelt tilbake til normal spising. Uten olivenolje, kan du oppleve eliminering problemer. På den fjerde dagen, kan du også begynne å bryte fasten ved å drikke appelsinjuice, spise et lett måltid av frukt og grønnsaker, og innføre brun ris til middag. På den femte dagen kan du gå tilbake til et sunt kosthold, og normal øvingsvirksomhet.

Betraktninger

Jonathan rekke eple er best for rens. Ved hjelp av et par gule epler under rens er gunstig fordi pektin i huden er kjent for å redusere kolesterol. Unngå høy-energi eller effekt trening mens du er på fasten. Lett yoga er akseptabelt, men det er viktig å huske at fasten er en tid med hvile for kroppen din. Du kan gjenoppta hard trening etter fasten. Du får de beste resultatene hvis du gjentar dette fort en gang i måneden for et par måneder for å sørge for at du eliminere alle giftstoffer fra kroppen din. Hvis du er gravid eller har diabetes, bør du ikke rask. Du kan drikke kaffe under dette raskt, uten fløte og sukker.

Fordeler

Fasting har potensial til å lette ubehag av et bredt spekter av plager, spesielt: hodepine, svekkelse, nevritt, leddgikt, forstoppelse, manglende koordinasjon av assimilering og eliminering, subluxations, anemi, hjerneslag og pinworms. Fasting har også en psykologisk og åndelig rensende effekt og kan hjelpe deg med å oppnå balanse.

Fasting kan gi kroppen din og tankene en sjanse til å hvile, lade opp og eliminere giftstoffer. Du kan finne deg selv uthvilt og revitalisert etter en vellykket, ansvarlig fort.

Advarsel

Fasting er ikke for alle. Gravide kvinner bør aldri fort. Personer med diabetes, lever-eller nyresykdom, anoreksi, bulimi, hypoglykemi, eller anemi generelt bør ikke fort. Alle som ønsker å prøve en rask bør få en lege sjekk før du starter en rask å sørge for at de ikke har noen medisinske forhold som ville hindre en rask.

Selv om det er normalt å føle seg sliten under en rask, hvis du begynner å føle deg svært syk eller besvimer under eplet rensing fort, bør du oppsøke lege, og gradvis gjenoppta et normalt kosthold.

Når du har fullført en vellykket rask, er det viktig å spise et sunt kosthold rikt på frukt, grønnsaker, hele korn, og proteiner lite mettet fett, og engasjere seg i regelmessig mosjon. Når avfall og giftstoffer er eliminert fra kroppen, er det viktig å innta en sunn livsstil for å holde kroppen renset. De fleste mennesker ser de beste resultatene hvis de gjenoppta eplet rensing fort en gang i måneden for et par måneder.

Betydning

Fasting er en flott måte å rense deg selv og justere ditt sinn og kropp. Eplet rensing rask er lettere å gjennomføre enn et vann raskt, og forsyner kroppen din med en viss mengde kalorier slik at du kan fullføre daglige aktiviteter og opprettholde riktig organfunksjon. Epler, spesielt i huden, har en overflod av antioksidanter som hjelpemiddel i eliminering av avfall fra kroppen din.

Fasting er ofte en sinnstilstand så mye som det er et kosttilskudd atferd. Ta deg tid til å fullt ut oppleve dine følelser under rask, og la ut noen negative følelser du føler Welling opp gjennom skriving. Også ta tid hver dag til å engasjere seg i bønn eller meditasjon. Fasten er en tid for å rense din kropp, sinn og sjel.