Digidexo.com

Hvordan du skal bruke Meal Replacements

Hvordan du skal bruke Meal Replacements


Å miste vekt er et felles mål, spesielt rundt nyttår og badedrakt sesongen. Det finnes et uendelig antall diett planer tilgjengelig for folk som ønsker å miste noen få pounds. En av de enkleste teknikkene for en travel livsstil er å innlemme måltid erstatning vibrering. Måltid erstatning vibrering tilby en ernæringsmessig balansert erstatning for måltider, slik at du kan gå ned i vekt med mindre planlegging. Vekttap følger en regimented måltid erstatning diett sammen med en sunn livsstil.

Hvordan du skal bruke Meal Replacements

•  Forskning og smake en rekke måltid erstatninger. Vanligvis måltidserstatning ta form i form av en rist, enten et pulver som blandes med melk eller en klar til å drikke riste i en boks. Sammenligne ernæringsmessig verdi, kalorier, mengde sukker og smak. Smak hver shake og være sikker på at du liker smaken. Prøv å kjøpe forskjellige smaker av merke og type shake du bestemmer deg på slik at du ikke vil bli lei av smaken.

•  Bestem hvor mange måltider du vil erstatning med shakes hver dag. Beregne hvor mange kalorier du vil være forbruker med en kalorikalkulator og henviser til en ernæringsfysiolog for å få råd om hvor mange kalorier kroppen din, høyde og vekt bør være forbruker. Det er viktig å konsultere en profesjonell og forskning kostholdet slik at du oppnår sterke resultater og er i stand til å opprettholde en sunn vekt og livsstil.

Gjør sunne valg på andre måltider. Spis frisk frukt, grønnsaker, magert kjøtt og hele korn for å opprettholde en balansert metabolisme. Disse typer sunn mat valg vil tillate deg å spise større porsjoner enn usunn ferdigmat. Unngå mat med mettet matvarer, høy natrium og høye sukker.

Angi et vekttap mål. Et sunt vekttap plan er å miste én til to pounds en uke.