Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Profesjonelt og raskt

Hvordan å miste vekt Profesjonelt og raskt


Gå ned i vekt raskt ved hjelp av teknikker som anbefales av helse og fitness fagfolk. Netdoctor anbefaler at du bruker en kombinasjon av et kalorikontrollert sunt kosthold, riktig fuktighet og økt trening for å gå ned i vekt. Å gjøre endringer i livsstilen din kan hjelpe deg å miste vekt raskt og unngå å gjenvinne vekten i fremtiden. Unngå faste å miste vekt raskt. National Health Service rapporterer at å spise for lite kan føre til alvorlige helseproblemer, som for eksempel hjerte-og nyreproblemer og svake bein, på lang sikt.

Hvordan å miste vekt Profesjonelt og raskt

•  Spis et sunt kosthold, som inneholder sukkerfrie korn, magert kjøtt, som kylling eller fisk, og fem porsjoner med frukt og grønnsaker per dag. Unngå stekt og rask mat og bytte til skummet melk i stedet for full, fett eller lettmelk. Hold et notat av kaloriene du forbruker på en daglig basis. Les den ernæringsmessige informasjon om matemballasje og holde en matdagbok. Tar sikte på å redusere inntaket av kalorier med mellom 300 og 500 per dag hvis du er i dag overvektig, men unngå å spise mindre enn 1500 kalorier om dagen.

Drikk en halvliter vann 15 minutter før hvert måltid. Dette fungerer som en appetitt suppressant ved å gjøre deg til å føle fyldigere. PEYMA rapporterer at hjernen forveksler ofte tørst med sult, som kan føre deg til å spise mer enn du må. Erstatte sukkerholdig drikke med vann for å redusere det daglige inntaket av kalorier.

øke ditt aktivitetsnivå. Hvis du ikke vanligvis trener, tilbringe den første uken av din vekttap plan praktiserende strekninger og skånsom trening, som gåing, til hver dag forberede kroppen din. I den andre uken av din vekttap plan, øke aktivitetsnivået ditt ved å praktisere hjerte-øvelser som sykling, svømming, jogging eller aerobics minst tre ganger i uken.