Digidexo.com

Negative effektene av endurox Pulverisert Protein Supplement

Endurox R4 Protein Powder Recovery drikk består av en 4 til 1 rasjon av protein og karbohydrater. Hver servering av endurox inneholder 13 gram protein og 52 gram karbohydrater. Det er ingen kjente bivirkninger av endurox når det brukes riktig, bruk av proteinpulver av dem trener eller prøver å øke muskelmasse er trygt. Det er imidlertid skadelige effekter med overdrevent forbruk av ingredienser som finnes i protein pulver kosttilskudd.

Allergisk / fysisk reaksjon

Endurox inneholder whey protein. Whey protein, fremstilt av melk, kan gi problemer for mennesker med laktoseintoleranse. Endurox er også designet for å indusere insulin svar, slik at de med diabetes bør ta forsiktighet ved bruk av produktet.

Dehydrering

Behandler høye nivåer av protein kan føre til dehydrering. Urin inneholder forhøyede mengder av vann under ganger legemet behandler store mengder protein. Dette kan motvirkes ved å øke væskeinntak.

Fordøyelsesproblemer

Gass, magekramper og forstoppelse kan forekomme ved bruk av endurox eller andre proteinprodukter. Dette gjelder spesielt hvis det blir brukt til å erstatte måltider som vanligvis ville inneholder høye fiber, som fiber er avgjørende for riktig fordøyelsesfunksjon.

Nyreproblemer

Nyrer, ansvarlig for filtrering av proteiner, kan tåle ekstra stress under omstendigheter av overdreven protein forbruk. Forskning har ikke vist en reduksjon i nyrefunksjon som følge av høyt proteininntak så lenge nyrene har ingen tidligere funksjonelle problemer. Studier har imidlertid funnet at nyrene som begynner med et redusert nivå av funksjonalitet kan oppleve ytterligere nedsatt funksjon fra et høyt proteindiett.

Osterporosis

Ekstra aminosyrer prosessen i organiske syrer under perioder med sterk proteinforbruk. Nyrene behandle disse organiske syrer ved å skyve kalsium i urinen. Denne informasjonen er spesielt relevant i eldre kvinner som allerede opplever bentetthet tap. Den samme virkning av bentetthet tapet kan oppnås ved å ha for lite protein, men anbefales nivåer av endurox bør ikke bidra til osteoporose når det tas som anvist.

Vektøkning

Endurox inneholder 270 kalorier per porsjon og 1 gram fett. Selv om dette nivået er minimal i forhold til andre protein pulver på markedet, kan overdreven forbruk av endurox i tillegg til ordinære måltider eller snacks føre til vektøkning. Vektøkning er mest sannsynlig skje når et protein pulver shake er tatt uten imøtekommende det med en økning i øvelsen.