Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med en Low Carb vegetarisk kosthold

Hvordan å miste vekt med en Low Carb vegetarisk kosthold


Low carb og vegetarisk kan gå hånd i hånd, hvis du er villig til å gjøre noen sunnere erstatninger for høyt kalori og tomme kalorier.

Vegetarianere, spesielt de som er mer restriktive veganere, bør ta vare når ytterligere begrense matinntaket og sikre at et balansert kosthold, inkludert alle de essensielle vitaminer, mineraler og næringsstoffer er konsumert daglig.

Hvordan å miste vekt med en Low Carb vegetarisk kosthold

Bryte dårlige vaner

Bruk lav carb diett for å hjelpe avvenne deg fra bearbeidet mat, eske og forberedt elementer som ofte pakket med fett, kalorier og konserveringsmidler.

Tid borte fra visse matvarer kan redusere din trang til å spise dem; enten det er din kropp eller sinn overbevise deg til å strekke seg etter det stykke brød eller ekstra cookie, når du gjør det, er det mer sannsynlig at du vil ønske en annen. Going cold turkey kan tillate deg tid til å venne seg til smaken av sunnere alternativer du kan ha hoppet over tidligere.

Legg til sunnere mat i stedet for elementene du kutte fra kostholdet ditt. Rå eller lett kokte grønnsaker og frukt er pakket full av fiber, vann og naturlig sukker som vil hjelpe deg å føle deg mett og fornøyd. Du kan spise mer og likevel inntar færre kalorier, men du vil sannsynligvis finne du spiser mindre når kroppen tilpasser seg endringene.

Smak en rekke elementer for å holde måltidene interessant og for å møte den anbefalte daglige rasjon fra hvert næringsstoff. Selv om du fokuserer på lave carb versjoner, er det fortsatt nok av smakfulle og sunne frukt og grønnsaker for å fylle din meny.

Mens noen diett moter ber om at deltakerne kutte ut visse matvarer, går uten korn, frukt, grønnsaker eller en gruppe av mat er ikke nødvendig. Bare velg sunnere versjoner, som brun ris eller multi korn pasta og spise dem i moderasjon.

Ikke gå sulten; I stedet tilbringe kalorier klokt. Besøker et nettsted med en kalorikalkulator og finne en estimert inntak som passer din kropp og livsstil. Bruk tellingen å finne den gjennomsnittlige mengden av mat bør du spise hver dag.

Ikke kutt ut mer enn noen få hundre kalorier per dag. Kroppen din vil ønske å holde på vekten og du kan oppleve ubehagelige eller farlige bivirkninger fra alvorlig kalori begrensning. Ofte, når en person som alvorlig har begrenset kaloriinntak begynner å spise normalt igjen, er det en stor vektøkning som følger. Det kan da bli enda mer vanskelig å miste skyldes en langsommere metabolisme.

Ingen diett er komplett eller vellykket på lang sikt uten trening. Finn en aktivitet du liker, en du kan opprettholde og praktisere det minst tretti minutter per dag, tre ganger i uken. For vekttap, er en større innsats er nødvendig. Husk at selv små doser av øvelsen legge opp over tid.

Hint

  • Drikk rikelig med vann, få nok søvn og mosjon daglig. Gjennom gradvis vekttap, er du mindre sannsynlig å se vekten krype tilbake.
  • Sjekk med din lege før du starter en diett, spesielt hvis du er på medisiner eller har en helsetilstand påvirkes av endringer i spisevaner. Unngå raske fix diett planer. De har en høy feilrate og krever ofte usunn atferd. Endre livsstil i stedet.