Digidexo.com

Helsemessige fordeler av ingefær og olivenolje

Ingefær og olivenolje er noen av de beste råvarene du kan inkludere i kostholdet ditt for å bidra til å øke din helse. Ikke bare vil de legge stor smak til salater, sauser og stirfries, men de kan også forbedre din generelle velvære.

Hjelper fordøyelsen

Ingefær kan hjelpe fordøyelsen og er ofte brukt for å lette kvalme, spesielt under graviditet, når andre medisiner ikke er vanligvis trygt. Ingefær har vist seg å redusere bevegelsessyke. Olivenolje er svært skånsom mot magen.

Forenkler Kaldt og influensa symptomer

Ingefær har en varmende effekt på kroppen, som ikke bare kan føre til at musklene til å slappe av og lette achiness av influensa, men kan også bidra til å avlaste feber og lunger.

Fordeler Skin

Olivenolje, påføres lokalt på områder med tørr og kløende hud, er veldig beroligende og fukter dypt. Det er ganske tykk, så gjelder nøye og la den suge i en stund før du får kledd.

Reduserer risikoen for hjertesykdommer

Olivenolje inneholder enumettet fett, som kan senke dårlig kolesterol nivå og dermed redusere risikoen for hjertesykdom.

Reduserer Bad Stuff

Både olivenolje og ingefær har anti-inflammatoriske egenskaper, noe som kan bidra til å redusere betennelser og lindre smerte fra såre muskler og sykdom. Olivenolje er en stor antioksidant, som betyr at det bidrar til å hindre oksidasjon av dårlig kolesterol. Ingefær inneholder antibakterielle egenskaper, slik at det kan bidra til å forhindre voksen av skadelige bakterier samtidig oppmuntre de gode, nødvendige bakterier.