Digidexo.com

Slik Guide til Growing Wheatgrass

Slik Guide til Growing Wheatgrass


Økende wheatgrass hjemme, selv organisk, kan bli en del av en sunn rutine at selv barn kan melde deg på. Er de spesifikke frø trengs vanligvis lett å få lokalt, og voksende wheatgrass fungerer inne eller ute, siden den ikke trenger den intense sollyset at andre vekster trenger.

Slik Guide til Growing Wheatgrass

•  Få de riktige hvetegress frø. Det finnes mange typer av hvetekorn. Noen kalles myk hvit vårhvete, andre er kalt hardt rød hvete. Det er enda dekorative wheats, og bulk hvete frø med uønskede kjemikalier ment for konvensjonelle bønder. Du ønsker å kjøpe bulk for den beste prisen, men få hvetegress frø på bulk delen av helsekostbutikk. Disse vil ikke bli behandlet. Selv om de kan markere visse frø som de for økende wheatgrass, det er andre årsaker til at folk kjøper hvete frø (slik som å dyrke sitt eget brød), så det kan være mange typer tilgjengelig uten omtale til som er best å vokse wheatgrass. I så fall ser for harde røde høsthvete frø (også kalt hvete bær). Det er den beste form for dyrking av hvetegress.

Få en grunt beholder (e). Noen mennesker er i økende wheatgrass på tallerkener, serveringsbrett, blomsterpotter, eller noe de finner nødvendig. Du kan også bruke billig seedet start skuffer eller kafeteria skuffer.

Få og spre organisk potting jord. Noen organiske potting jord, slik som Whitney Farms eller Intrepid, er lastet med utover organiske mikronæringsstoffer og spormineraler. For mange, økende wheatgrass hjemme er for selve hensikten med å vite det kommer fra denne type jord. Spre potting jord 02:59 inches dyp.

Skyll, suge og plante frø. Skyll frøene du har kjøpt for dyrking av hvetegress, deretter suge dem i et glass eller krukke med vann over natten. Den neste dagen, skyll dem igjen og lett fukte potting jord, og spre frøene jevnt over jorda.

Cover eller satt i mørke området. Når voksende wheatgrass, la frø på toppen, og enten dekke den voksende skuffen med en annen lett voksende skuffen som gjør at økende plass, eller sette dem i en mørkere området til vekst når omtrent en tomme og en halv.

Deretter setter din ung, grønn, vokser hvetegress i et område som blir sterkt dagslys og kanskje litt filtrert direkte sollys.

Vann til innhøsting. Helt fra begynnelsen, bruk en sprayflaske hver dag til vann mens vokser wheatgrass. Ikke la frø eller potting jord tørke ut, og heller komme over soggy. Harvest i en til to uker på seks til syv inches høy.

Hint

  • Før økende wheatgrass for forbruk, ta kontakt med helsepersonell. Effektene kan være for kraftig i det minste først, for noen, og de trenger for å unngå eller starte sakte og bygge opp.
  • Forfatter fraskriver seg ansvar og tilbyr artikkel for pedagogiske formål. Foreldrene har ansvar for eventuelle aktiviteter som involverer barna sine. Forfatterens artikler er registrert med den nasjonale copyright kontoret og beskyttet med Copyscape