Digidexo.com

Frukt for Blood Pressure

En av fire voksne amerikanere lider av høyt blodtrykk. Det er lett å spise mat som kan øke blodtrykket og forårsake andre hjerteproblemer, men det er like enkelt å spise mat som senker blodtrykket. Følgende er fem velsmakende mat som lett kan integreres i ethvert daglige diett. Prøv det ut og hjertet ditt vil takke deg.

Laks

Laks er en av de mest varme sunn mat ute på grunn av sitt høye nivå av viktige omega-3 fettsyrer. I tillegg til å redusere betennelse i blodårene og forbedre andre områder av helse, vil laks også senke blodtrykket.

Bananer

Bananer er meget høy i kalium, noe som bidrar til å balansere ut fluider i kroppen. Dette bidrar sterkt til å senke blodtrykket, så bør du vurdere å spise en eller to om dagen.

Selleri

Selleri har særegne oljer i det som bidrar til å senke blodtrykket og opprettholde det på sunne nivåer. Å spise fire stilker om dagen som en snack vil gjøre underverker.

Beans

Øke magnesium i kosten vil legge et sporstoff som senker blodtrykket; en av de beste maten for dette er bønner.

Yoghurt

Å spise fettfattig yoghurt vil gi deg et løft av kalsium og gunstige bakterier, som begge bidrar til lavere blodtrykk. Prøv det med frisk frukt for å gi den en enda kraftigere spark.