Digidexo.com

Hvilke matvarer føre til høyt blodtrykk?

Høyt blodtrykk kan være forårsaket av en kombinasjon av faktorer. Gener kan utløse høyt blodtrykk i en individuell selv når hun spiser riktig og øvelser. Foreløpig er normalt blodtrykk 130/85. Det kan være lurt å vurdere å kutte ned på følgende matvarer dersom blodtrykket er høyere enn dette antallet.

Salt mat

Spise mat med for mye salt induserer høyt blodtrykk. For mye salt gjør kroppens sirkulasjonsvolum høyere enn normalt. Dette fører blod fartøy vegger for å oppleve ekstreme trykk, til slutt fører til høyt blodtrykk problemer. Men salt, som andre urter og krydder, kan være en del av et sunt kosthold. Nøkkelen til å ha riktig mengde salt i kosten er å sparsomt tilsett salt til mat - hvis i det hele tatt. Sea salt er et godt alternativ til iodized bordsalt.

Dairy

Meieriprodukter har vært knyttet til høyt blodtrykk hos noen individer. De fleste meieriprodukter er fet, og ekstra fett i noen dietter er en link til høyt blodtrykk. Med dette i bakhodet, vitamin D, som skjer for å bli funnet i meieriprodukter som melk og egg, blir forsket på som en faktor i å senke høyt blodtrykk.

Fried Foods

Stekt mat er høy i fett og bading i fett. Matvarer tilberedt med herdede oljer som margarin forårsake blodårene til å stivne og tette. Når du tilbereder, velge sunnere olje som olivenolje.

Fete kjøtt

Fett kjøtt forårsake fettlagre å danne i blodårene. Dette reduserer blodstrømmen til hjertet, forårsaker individer spiser dietter høy i fett kjøtt for å utvikle høyt blodtrykk. Innkjøp magert kjøtt er en mye sunnere mat valg.

Matvarer som lavere blodtrykk

Hvis du trenger å senke blodtrykket, prøve å legge til mer frukt og grønnsaker i kostholdet ditt. Hel hvete er også bra for å senke og unngå høyt blodtrykk. Legge hvitløk til retter hjelper med forebygging av høyt blodtrykk, også.