Digidexo.com

Ost diett for å redusere triglyserider

Blodbanen triglyserider øker når du spiser for mange kalorier eller karbohydrater på daglig basis. Høye nivåer av triglyserider kan konvertere dårlig kolesterol (LDL) til en mer farlig form som er i stand til å skade arterier. Høye triglyserider kan også hindre etablering av gode kolesterolet (HDL). Vekttap og redusert fett og karbohydratinntak kan redusere triglyseridnivåer, reduserer risikoen for hjertesykdom. De riktige typer oster kan spille en støttende rolle i et lavt triglyserid diett.

The Good & The Bad

Trening og et sunt kosthold er nøkkelen til å senke triglyseridnivåer. For et sunt kosthold, visse oljer og karbohydrater må erstattes med mer hjerte-sunt og visse matvarer må unngås helt.

Erstatte mettet fett og transfett med umettet fett som oliven, mais, safflower, solsikke og peanut oljer. Rødt kjøtt er fullpakket med protein, men de inneholder også mettet fett og kolesterol, så spiser fisk og fjærkre i stedet.

Redusere karbohydrat inntaket hvis karbohydrater levere mer enn 40 til 45 prosent av dine daglige kalorier. Start med å fjerne eller kutte ned drastisk på alkohol og mat og drikke høy i enkle sukkerarter, slik som honning, kake, søtet frokostblandinger og brus. Gode ​​kilder til karbohydrater inkluderer poteter og ris, og hele korn brød og pasta i moderate mengder.

Inkluder Cheese i kosten

Dietter som lavere triglyserider ofte utelukke ost på grunn av sitt fettinnhold. Imidlertid, blant de riktige typer ost bidrar til å forsyne balanse og variasjon som er viktig for å opprettholde en sunn diett som fremmer lave triglyseridnivåer.

Balanse er viktig. Mens ost har mange nyttige næringsstoffer slik som protein, kalsium, fosfor, sink, vitamin A og vitamin B-kompleks, en diett for høy i ost, og med det riktige ost, har overflødig protein kalorier og kan berøve kroppen av andre nødvendige næringsstoffer.

De fleste oster har mange av de ovennevnte ernæringsmessige fordeler, men vanlige oster og kremost er ikke gunstig i å senke triglyserider fordi de er høy i mettet fett. På den annen side, fettfattig eller fettfritt cottage cheese og kremost og andre oster fremstilt av skummet melk er lite fett og likevel gi et rikt utvalg av næringsstoffer.

Unngå oster som inneholder betydelige mengder av laktose, som de er høyt innhold av karbohydrater. Inkluder alderen oster som cheddar cheese og frisk
unripened oster som cottage cheese, som inneholder få eller ingen karbohydrater.

For å oppsummere, de beste oster inkludere i en lav triglyserid diett er de laget av redusert fett eller skummet melk, inkludert ferske unripened oster som cottage cheese, ricotta ost og mozzarella, og alderen oster som cheddar ost og parmesan ost.

The Daily Diet

Av ditt daglige kaloriinntak, bør om lag 25 til 30 prosent komme fra fett, med mindre enn 10 prosent fra mettet fett. Senke fettinntaket under dette beløpet vil øke karbohydrat inntaket, noe som resulterer i økte triglyserider. I tillegg bør du ikke spise mer enn 300 mg av kolesterol hver dag.

Om lag 40 til 45 prosent av det daglige kaloriene bør komme fra karbohydrater. De resterende 30 til 35 prosent kommer fra protein.

Sjekk ditt totale kaloriinntak. Overskytende kalorier kan omdannes til triglycerider enten de kommer fra fett, karbohydrater, eller protein.

For mer varig energi, spiser balanserte måltider som inneholder protein, karbohydrater og fett, som for eksempel havregryn og cottage cheese til frokost. Slike kombinasjoner tar lengre tid å fordøye enn alle-karbohydrat måltider. Ikke bare er disse velbalanserte måltider mer mettende, vil de også holde blodsukkeret stabilt, hindrer sukker høyt krasjer.