Digidexo.com

Hvordan lære nonverbale Studenter med autisme

Skolebarn med autisme er i stand til å lære og utføre mange av de samme aktivitetene til barn uten en diagnose. Dette inkluderer lesing, skriving, matematikk, naturfag, samfunnsfag, kunst og kroppsøving. En av nøklene til å arbeide med ikke-verbale barn er å lære hvordan å identifisere deres fremgang når de ikke kan verbalt dele med deg hva de vet.

Bruksanvisning

•  Ha et møte med foreldrene for å diskutere sine barns nåværende ferdighetsnivå. Gjennom deres Individualisert Education Plan (IOP) for å se de målene som de tidligere har jobbet med og de fremskritt som ble gjort. Hvis de ikke har en individuell opplæringsplan, har den overordnede fylle ut en undersøkelse hvor de kan informere deg om hva deres barn ble for tiden arbeider med i de ulike ferdighetsområder. Det kan være lurt å ytterligere undersøke med noen flere spørsmål for å sikre at du vet så mye som mulig om barnet. Det kan være lurt å ha en grade-nivået sjekkliste på hånden, slik at du kan kontrollere med foreldrene at barnet mestrer alle barnehage mål for eksempel, hvis de er sikker på at han er på en første klassetrinn. Også diskutere med foreldrene noen ekstra mål som de ønsker å se barnet sitt arbeide på. Barn med autisme kan ha forsinkelser i en rekke eller områder, inkludert kommunikasjon, sosiale ferdigheter, selvhjelpsferdigheter, motorikk og akademikere.

Test student på hans nåværende ferdigheter til å sørge for at informasjonen du har på dem er nøyaktig. Ikke-verbale barn kan ikke lett å informere deg om hva de gjør og ikke vet, så teste ferdigheter regelmessig vil alltid være viktig. Samle dine testing materialer og ta barnet til et rolig område der det er begrenset distraksjoner og har ham utføre oppgaver basert på hans nåværende mål. Hvis hans IOP sier at han kjenner sin alfabetet, har han skrive det for deg, eller peker på kortbrev på et bord. Å vite nåværende ferdighetsnivåer vil gjøre undervisningen nye ferdigheter langt enklere.

Utvikle måter å spore hennes fremgang. Hvis du underviser bokstavlyder, har kortbrev hun kan vise til når du blir spurt. Bestem hvor mange vellykkede forsøkene vil indikere mestring i mål. Å vite hvordan du skal måle hvert mål er avgjørende for å spore resultater hos barn med lærevansker.

Sørg for at dine instruksjoner er klare og konsise og snakker langsomt. Husk, ikke-verbale studenter kan ikke stille spørsmål. Arbeider en på en vil redusere distraksjoner og gjøre mål sporing enklere. Ros innsats, å ikke resultatene bidra til å redusere frustrasjon og styrke regelmessig. Hold deg fleksibel, hvis han ikke synes å være å innfinne seg, prøver å lære det på en annen måte. Barn med autisme har en vanskelig tid med abstrakte begreper. Også holde generalisering i tankene. Hvis du underviser farger for eksempel starte med fargede biler, men deretter slå den opp med fargede lastebiler eller fargestifter. Viktigst, være tålmodig. Det kan ta et barn med autisme lang tid å mestre et mål, men poenget er at de mestrer det.

Forbli i kontakt med elevens foreldre via en kommunikasjonsloggen og rapportere om hva du jobber med, så vel som deres barns utvikling. Suksess bør komme raskere med flere personer som arbeider på de samme målene.