Digidexo.com

Den beste vekttap hemmeligheter

Den beste vekttap hemmeligheter


Fedme er et økende problem i Amerika. Det har blitt nummer én helse bekymring, spørre selv regjeringen til å engasjere seg med å prøve å hjelpe amerikanere miste vekt. Å miste vekt er ikke lett, og de fleste bare oppdage dette etter at de har fått en betydelig mengde vekt. Fad dietter er ikke svaret, men det er noen prøvde og sanne vekttap hemmeligheter som fungerer.

Mer fiber og mer vann

Fiber kan være en dieter beste venn. Du kan finne fiber i mange matvarer, blant annet i rå grønnsaker som spinat, brokkoli og blomkål. Spis en salat før eller med hvert måltid for et løft av fiber som vil hjelpe deg til å føle fyldigere før du begynner måltidet. Et annet alternativ er en fiber supplement med et stort glass vann ca 20 minutter før måltider. Dette er en dobbel-whammy for god helse, som du trenger den ekstra vanninntaket å gå ned i vekt. Fiber utvider i magen og gjør at du føler deg fyldigere raskere, noe som hjelper deg til å spise mindre, og være fornøyd med mindre beløp du skal spise.

Du vil også gå på do mer, noe som er bra for tarmhelse. Regelen om seks til åtte glass vann om dagen er nyttig for mennesker som prøver å gå ned i vekt. Vannet vil hjelpe deg å føle deg mer fornøyd til tross for den mindre størrelsen på måltider du skal spise. Du kan bli overrasket over å høre at noen ganger et glass vann er det du trengte, i stedet for en matbit. Dehydrering kan noen ganger bli feiltolket som sult.

Spis mindre og oftere

Spise tre måltider om dagen vil ikke fungere for vekttap. Du trenger å spise oftere og holde porsjonskontroll i tankene. Ideelt sett bør du prøve å spise annenhver time. Hold næring og energi i tankene med disse mini-måltider. En håndfull mandler blandet med tyttebær er en utmerket snack, som er en ost stick med fire hel-hvete kjeks. Å spise slike matvarer ofte ramper opp stoffskiftet som kroppen din alltid har mat å brenne i fordøyelseskanalen, og hvis du spiser en sunn blanding av karbohydrater og protein, vil du ha energi, også. En god guide er å spise noe måltid større enn størrelsen på håndflaten din. Ikke glem å alltid gå foran dine måltider med et stort glass vann.

Brenn kalorier

Den enkleste matematikk for vekttap er at du må forbrenne mer enn du tar inn. Hvis du brenner mer kalorier enn du spiser, vil du gå ned i vekt. Hvis du spiser mer enn du forbrenner, vil du gå opp i vekt. Den gjennomsnittlige menneskelige kroppen forbrenner rundt 1500 kalorier om dagen bare eksisterende, så det er fornuftig å satse på mindre enn denne summen på en daglig basis. Ett kilo fett tilsvarer 3500 kalorier, så det burde gi deg en idé om hvor vanskelig det vil være å ta disse pounds off.

Dette er grunnen til at trening er så viktig for vekttap. Det er avgjørende å finne trening du liker og bevege kroppen. Hvorvidt dette betyr å gjøre husarbeid en travel praksis som gjør at du svetter eller deltar en aerobic klasse flere ganger i uken, finne en måte å få kroppen i bevegelse og brenner kalorier. Cardio trening (trening som får pulsen opp) er den beste øvelsen for vekttap, så satse på aktiviteter som øker pulsen og gjør at du svetter. Du må trene minst tre til fem ganger i uken i minst 30 minutter. Sykling, svømming, jogging, power-walking, trapp klatring og en rekke andre øvelser er gode cardio trening.

Sjekk alltid med legen din før du begynner på et treningsprogram - du vil være sikker på at du bo trygt.