Digidexo.com

Blood Pressure triks

Ifølge Mayo Clinic, mange mennesker har høyt blodtrykk i årevis - uten en eneste symptom. Imidlertid kan ubehandlet blodtrykk føre til alvorlige helsemessige komplikasjoner, inkludert hjerneslag eller hjerteinfarkt. Den beste måten å overvåke denne tilstanden er å ta blodtrykket lesing regelmessig. Det er også viktig å samarbeide med legen din for å finne ut om du trenger å ta blodtrykket medisiner. I noen tilfeller kan høyt blodtrykk behandles med naturlige metoder, som for eksempel kosthold endringer, blodtrykk kosttilskudd og avslapning.

Blood Pressure Supplements

Ifølge Mayo Clinic, kan noen kosttilskudd bidra til å senke blodtrykket, inkludert omega-3 fettsyrer, tran, hvitløk, blonde phylum og kakao. Hvis du ikke får disse matvarene gjennom ditt daglige kosthold, spør legen din om å ta disse kosttilskudd. Som med alle kosttilskudd, er det et potensial for interaksjon hvis du tar andre medisiner, for eksempel blodtrykket medisiner.

Blood Pressure avslapping teknikker

Stress og angst kan føre til toppene i blodtrykket. Avspenningsteknikker, slike yoga eller pusteøvelser, kan bidra til å redusere blodtrykket.

The Mayo Clinic rapporterer i enkelte klinikk prøvelser, en over-the-counter tenke for guidet puste kalt Reperate, kan bidra til å senke blodtrykket. Dette utarbeide veileder deg i riktig inhaling og exhaling teknikker, og ble godkjent av Food and Drug Administration (FDA) for høyt blodtrykk bruk.

Diet endringer

Making kosthold endringer kan bidra til å senke blodtrykket, og gjør at du føler deg sunnere. The Mayo Clinic anbefaler kosten tilnærminger for å Stop Hypertension (DASH) diett (se Ressurser), som fokuserer på å spise rikelig med frukt, grønnsaker, magre meieriprodukter og hele korn. Den fokuserer også på å øke din kalium inntak, noe som kan bidra til naturlig lavere blodtrykk. Den anbefaler også å redusere fett og mettet fett inntak.

Aktiviteter for å unngå

Hvis du lider av høyt blodtrykk, kan unngå visse aktiviteter bidra til å senke blodtrykket. Unngå tobakk, som skader blodårene, og rask spore prosessen med herding arterier. Også kutte ned på alkoholforbruket. The Mayo Clinic anbefaler å kutte ned til ikke mer enn én drink hver dag.