Digidexo.com

Rettsmidler for å øke seksuell lyst

Redusert interesse for sex kan påvirke menn og kvinner. For noen mennesker, er det et problem i hele sitt liv, mens andre kanskje bare begynne å oppleve det i midlife. Denne mangelen på interesse kan stamme fra mange ting. Hormonelle ubalanser, spesielt i testosteronnivået av både menn og kvinner, kan påvirke sexlysten. I tillegg, traumer, depresjon, kjedsomhet og bruk av narkotika, inkludert anti-depressiva, beroligende midler, beroligende medisiner og visse typer blodtrykksmedisin kan påvirke interessen for sex. Det er mange naturlige behandlinger for å bidra til å øke seksuell lyst.

Herbal behandlinger

Følgende urte kosttilskudd kan hjelpe til med en redusert sexlyst ved å heve testosteronnivå og økende ønske. Med mindre spesifikke doseringer er oppgitt, ta som anvist på etiketten.
For menn: Avena tinktur, chrysin kapsler, Muira puama tinktur og asiatiske ginseng tabletter vil heve testosteronnivå. Ashwagandha stimulerer den mannlige seksualdrift og kan forhindre for tidlig sædavgang.
For kvinner: Pine pollen, damiana skjær, og stjerneanis te stimulerer testosteron produksjonen hos kvinner.
For menn og kvinner: Siberian ginseng skjær øker testosteron og balanserer produksjonen av dopamin i hjernen. Tribulus terrestis øker også nivåene. Kava tabletter og pasjons te er både milde midler som kan hjelpe frigivelsesinhibering. Yohimbe og sasparilla tinkturer er aphrodisiacs.
Urter og farmasøytiske midler er tildelt foreslåtte doser basert på en av sine viktigste farmakologiske egenskaper: terapeutisk område. Terapeutiske området er den minste dosen som gir noen medisinsk nytte opp til den største dosen som er trygg å spise. Urter er generelt nontoxic og alvorlige komplikasjoner eller overdose er lite sannsynlig. Hold deg til foreslåtte beløp fordi du tar mer er ikke sannsynlig å produsere ekstra fordel, og kan potensielt føre til negative bivirkninger.

Andre forslag

Aminosyren L-arginin bidrar til å skape lystgass, som er avgjørende for ereksjoner og øker blodstrømmen til vagina. Den finnes i sjokolade, peanøtter, mandler og andre nøtter. Aminosyren L-tyrosin blir brukt til å lage dopamin i hjernen. Hold deg unna øl. Den inneholder humle, som er tilsvarende østrogen. År med regelmessig inntak kan føre til redusert sexlyst hos begge kjønn. Det kan være en sterk mental komponent til nedsatt sexlyst. Gjør en innsats for å redusere stress og søke rådgivning for eventuelle problemer som forårsaker psykiske plager, seksuell eller annet.