Digidexo.com

Lave sukker dietter barna vil nyte

Hjelpe barnet unngå å få en søt tann krever sunne snacks og oppskrifter. Å ha en rekke tilfredsstillende lavt sukker godbiter på hånden kan være en enkel oppgave. Ferske frukter og grønnsaker er ideelle erstatter for mat med høyt sukker.

Veggie Tales

Det er ikke nødvendigvis sant at barn forakter grønnsaker. Når tilberedning og presentasjon blir tatt hensyn til de kan være veldig hyggelig. Noen grønnsaker selv har en naturlig mengde sødme som kan erstatte sukkerholdig frukt og snacks. For eksempel serverer barnet ditt en tallerken med fersk kutt gulrøtter med å dyppe sauser legger sødme uten for mye sukker. Nøkkelen er å introdusere grønnsaker tidlig i et barns kosthold, slik at de utvikler en naturlig ervervet smak for dem. Bare etter at de er utsatt for sukkerholdig snacks som godteri og kake er det mindre sannsynlig å gå for grønnsaker i stedet. Arrangering grønnsaker i morsomme mønstre på plate eller la barna hjelpe forberede dem vil gjøre dem ønsker å spise dem oftere.

Sugar-Free

Hvis barnet ditt er å ha en sukker craving det finnes alternativer som fortsatt vil tilfredsstille. Mange merkevarer gi sukkerfrie versjoner av sine mest populære elementer, laget med naturlige søtningsmidler. Sjansene er hvis barnet ikke vet sukker ikke er inkludert, kan han ikke gå glipp av det i det hele tatt.

Fresh Fruits

Frukt er en naturlig søt godbit, og noen frukter, som ananas eller banan, inneholder en høyere mengde sukker. Når jeg prøver å håndtere sukker i frukt er det best å tenke på porsjonsstørrelsen. Neste gang barnet ditt ber om en søt godbit, prøve å gi henne noen eple eller appelsin skiver. Undervise henne om porsjonsstørrelser vil hjelpe henne å utvikle gode vaner tidlig og gi henne mer energi og en sunnere kropp.