Digidexo.com

Ernæringsmessige verdien av mikrobølgeovn popcorn

Mikrobølgeovn popcorn er en populær mat erstatning for slankere. De små pakker blir kastet inn i en mikrobølgeovn og produsere en pose av aromatisk popcorn som er fylling, men det er næringsrik eller sunt?

Lavest i Fat

Det er få lav-fett mikrobølgeovn popcorn produkter på markedet. De laveste fett popcorn pakker holder 1 til 2 g fett og 45 til 60 kalorier til en tre-cup servering.

400 kalorier

En tre-cup servering kan være lik mindre enn 1/3 pose med mikrobølgeovn popcorn. En tre-cup servering av en caramel- eller overtrukket med sukker popcorn godbit er 400 til 500 kalorier og 35 g fett, som er skadelig for en dieter som er å spise 2000 kalorier om dagen.

Natrium

En kopp mikrobølgeovn popcorn kan ha 40-137 mg av salt, som er omtrent 6 prosent av anbefalt daglig inntak. En hel pose med popcorn kan inneholde 3 til 5 ett kopp porsjoner eller mer, tar opp en del av de akseptable 2000 mgs av saltinntak for en dag.

Vitaminer, mineraler og fiber

Vitamin A, E og K, og flere mineraler er funnet i en servering av popcorn. Popcorn er en utmerket kilde til fiber som kan hjelpe på fordøyelsen og eliminering prosessen.

Næringsinnhold

Den ernærings panelet er plassert på utsiden av en mikrobølgeovn popcorn-boksen. Vær oppmerksom på ernæring informasjonen kan være basert på en en-kopp servering, og det kan være flere kopper i en mikrobølgeovn posen.